Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε πρόσφατα στη Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου από το ΕΒΕΑ και την Περιφέρεια Αττικής σε αναγνώριση της επιτυχούς δράσης της στον επιχειρηματικό στίβο
 
Η Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου με τον Κωνσταντίνο Μίχαλο
 
 
 
«Κανένας δεν είπε ότι είναι εύκολη και απλή υπόθεση το «επιχειρείν», είτε είσαι άνδρας είτε είσαι γυναίκα. Ειδικά, όμως, οι γυναίκες πρέπει να λειτουργήσουν χωρίς να σκέπτονται ότι υπάρχουν προκαταλήψεις εναντίον τους… Στο τέλος-τέλος, τα ίδια που κάνουν έναν άντρα πετυχημένο, ισχύουν και για τις γυναίκες». Tα παραπάνω τόνισε μεταξύ άλλων η Α‘ Εκτελεστική Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού και υποψήφιο μέλος Δ.Σ. του ΕΒΕΑ στις προσεχείς εκλογές του Επιμελητηρίου, κα Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, σε ομιλία της στο ATHENS BUSINESS WOMEN FORUM 2017 που διοργανώθηκε πρόσφατα από το ΕΒΕΑ και την Περιφέρεια Αττικής, όπου και της απονεμήθηκε τιμητική διάκριση σε αναγνώριση της επιτυχούς δράσης της στον επιχειρηματικό στίβο.
 
 
Η κα Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου κατέρχεται ως υποψήφια στο Μεταποιητικό (Βιομηχανικό) Τμήμα στις προσεχείς εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του ΕΒΕΑ στις 2,3 και 4 Δεκεμβρίου με τον συνδυασμό Επιχειρηματική Ανάπτυξη του Κωνσταντίνου Μίχαλου.