Ένα αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα και μια ενημερωτική πλατφόρμα για τη γαστρονομία, τα αποστάγματα , την ομορφιά, την περιποίηση, το στυλ, το σπίτι, τα κατοικίδια, τη γραφική ύλη και τα bespoke προϊόντα, δημιούργησε η Ευγενία Χανδρή.
Δημήτρης Κοντομηνάς, Laurie Holcombe, Ευγενία Χανδρή
 
Με το amagiccabinet. com τιμούνται οι τοπικές παραδοσιακές αξίες, ανακαλύπτοντας, προβάλλοντας και προσφέροντας εκλεκτά προϊόντα από περισσότερους από 60 επιλεγμένους παραγωγούς, σχεδιαστές και μικρές επιχειρήσεις.
Μαριάννα Λάτση, Ευγενία Χανδρή
 
Η Ευγενία Χανδρή, ιδρύτρια του A Magic Cabinet και ηγετική φυσιογνωμία της ελληνικής βιομηχανίας φιλοξενίας, εμπνεύστηκε από ένα πραγματικό «μαγικό ντουλάπι» και δημιούργησε μια σύγχρονη ηλεκτρονική πλατφόρμα πώλησης premium ελληνικών προϊόντων. Η ίδια πιστεύει στην αγνότητα και τη σπανιότητα μιας αυθεντικής Ελλάδας, όπου η γη, ο ήλιος και η θάλασσα συνδυάζονται με την ενέργεια και την ευρηματικότητα των ανθρώπων. Αυτό ακριβώς είναι και το μήνυμα του εγχειρήματος προς το διεθνές κοινό.
 
Ευγενία Χανδρή, Σάκης Ρουβάς
 
Το ηλεκτρονικό κατάστημα του amagiccabinet. com προσφέρει υψηλής ποιότητας, φυσικά και χειροποίητα προϊόντα που απευθύνονται σε πελάτες με εκλεπτυσμένο γούστο και αγάπη για τη σύγχρονη δεξιοτεχνία.
Ευγενία Χανδρή, Πέτρος Πάππας, Christina Moniodis
 
Ένα απίθανο θυμαρίσιο μέλι από την Πελοπόννησο, ένα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από τα Επτάνησα, ένα ιδιαίτερο παλαιωμένο τσίπουρο από τη Βόρεια Ελλάδα, μια πρωτοποριακή βιολογική κρέμα προσώπου από την Εύβοια και μια custom made τσάντα από χειροποίητο ύφασμα από τη Θράκη, είναι μόνο μερικά, ενδεικτικά προϊόντα της πλούσιας συλλογής μας.
 
Rana Zein, Riad Zein
 
Στόχος είναι να στηριχτούν ενεργά οι αφοσιωμένοι τεχνίτες, οι παραγωγοί και οι σχεδιαστές που τα δημιουργούν. Το ενημερωτικό κομμάτι της πλατφόρμας προσφέρει μια δυναμική εμπειρία αφήγησης με πρωτότυπες Ιστορίες για τη λεπτή διαδικασία της δημιουργίας, τις ακλόνητες τοπικές παραδόσεις και τη μεσογειακή ταυτότητα των προϊόντων μας.
 
Παυλίνα Μάκκου, Έλενά Αμβροσιάδου,Αντωνία Μάκκου, Katherine Flemming
 
Στην ενότητα των Contributors, δημιουργικοί και δραστήριοι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων η Αριάννα Χάφινγκτον, η Νίκη Κουτσιανά και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη παρουσιάζουν το δικό τους magic cabinet, προτείνοντας αντικείμενα που ξεχωρίζουν και αγαπούν.
Μαρίζα Φασιανού, Αλέκος Φασιανός
 
H εκδήλωση για το επίσημο launch του A Magic Cabinet πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Athens Marriott του ομίλου Χανδρή, στο εστιατόριο e&o Athens
Γιώργος Παρίσης, Αγάπη Πολίτη, Ηλίας Κοκοτός
 
Η Ευγενία Χανδρή, ιδρύτρια του Α Magic Cabinet, δήλωσε: «Το amagiccabinet. com στοχεύει να αναδείξει την ξεχωριστή εμπειρία της επιλογής και της απόκτησης των προϊόντων σε μια βαθύτερη, συνολική προσέγγιση για το σπίτι, το στυλ και τον πολιτισμό. Προσφέρει μια εκλεκτική επιλογή από premium και σπάνια αντικείμενα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τη φαντασία τους».
 
Κατερίνα Γκαγκάκη, Σάκης Ρουβάς, Μαρίνα Βερνίκου
 
Ο Νίκος Άγουρος, Project Consultant, δήλωσε: «Το amagiccabinet. com εστιάζει σε μια επικούρεια αντίληψη για τη ζωή. Προσφέρει όλα εκείνα που χαρίζουν ποιότητα, βάθος και απόλαυση στις καθημερινές ανάγκες μας, με σεβασμό στη φύση, την παράδοση και την τοπική οικονομία».
Ρεβέκκα Καμχή, Ειρήνη Νταϊφά, Θεόδωρος Γιαννούσης
 
Η Νάντια Παπανικολάου, eCommerce Director δήλωσε: «Το amagiccabinet. com είναι ένας δυναμικός ιστότοπος, o οποίος δίνει έμφαση στην επιχειρησιακή ηθική και τις πρακτικές βιώσιμης ανάπτυξης του λιανικού εμπορίου. Είναι η ιδανική πλατφόρμα από την οποία μπορεί κάποιος να πάρει μαζί του ένα κομμάτι της Ελλάδας».
 
Μαριάννα Λάτση, Ευγενία Χανδρή, Νίκος Αγούρος, Νάντια Παπανικολάου
Ιωάννης Γραμματικόπουλος, Αναστάσης Γραμματικόπουλος, Ευγενία Χανδρή, Χριστίνα Γραμματικοπούλου
 
Η Νάντια Παπανικολάου, ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Geoffrey Pyatt και η σύζυγος του Mary Pyatt, Ευγενία Χανδρή, ο Νίκος Άγουρος
Γιώργος Ραφαήλ, Δημήτρης Κοντομηνάς, Laurie Holcombe, Πρίγκιπας Νικόλαος
Νάντια Θεοχαράκη, Λάρα Γερουλάνου
Δημήτρης Ριζος, Θεόδωρος Γιαννούσης, Λήδα Κοτσωνοπούλου
Αγάπη Πολίτη, Λιάνα Βουράκη
Ξένια Λεκανίδη, Νινέττα Βαφια, Ευγενία Χανδρή
Μαρέβα Μητσοτάκη
Γιάννης Γεωργακάκης, Μυρτώ Τσίμα
Ευγενία Χανδρή, Γιάννης Κρητικός
Ευγενία Χανδρή, Κώστας Βαρώτσος
Αντρίκος και Μαριάνθη Παπανδρέου
Χρύσανθος Πανάς, Μαρίτσα Τραυλού
Σταματίνα Τσιμτσιλή, Laurie Holcombe
Πένυ Ζαγλαρίδου, Τάνια Παπακωνσταντίνου, Μαρίζα Φασιανού
 
Δημήτρης Χανδρής, Μαριέττα Χανδρή
Ο Παύλος Τσίμας με την κόρη του Μυρτώ
Μάγδα Μπαλτογιάννη, Δημήτρης Καλλιτσαντσης
Δημήτρης Δαλακούρας, Ελσα Πατσαδέλη, Γιώργος Μαργαρώνης
Βαλεντίνη Δασκαλούδη, Νίκη Παπαθεοχάρης
Ηρώ Κόβα, Γιώργος Κόβας
Εμυ Λιβανίου
Γιασμίν Οικονομοπούλου, Χάρης Οικονομόπουλος