Το 2ο Hautes Grecians τολμά μια πρωτοποριακή εκδήλωση, το μεγαλύτερο fashion show Υψηλής Ραπτικής την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου που διοργανώνει το jenny.gr.
Το φαντασμαγορικό fashion show θα πραγματοποιηθεί μέσα σε αεροδρόμιο και συγκεκριμένα σε ένα από τα δύο υπόστεγα συντήρησης της Τεχνικής Βάσης της AEGEAN, την ώρα που ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών συνεχίζει να λειτουργεί απρόσκοπτα. Ο εντυπωσιακός χώρος, η παρουσία ενός αεροπλάνου, η μοναδική εμπειρία επιβίβασης, όλα συντελούν στο να βιώσουν οι καλεσμένοι το μεγαλείο και τη μοναδικότητα της ελληνικής Υψηλής Ραπτικής. Η Αθήνα, πυλώνας πολιτισμού και παγκόσμιας έμπνευσης, γίνεται για τις 26 Σεπτεμβρίου ο απόλυτος fashion προορισμός.
H φετινή διοργάνωση του Hautes Grecians στηρίζει τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ” με την διάθεση προσκλήσεων προς πώληση. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις προσκλήσεις θα διατεθεί για τους σκοπούς του Συλλόγου “ΕΛΠΙΔΑ”. Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» αγκαλιάζει την διοργάνωση διαθέτοντας όλες του τις δυνάμεις για την ομαλή διεξαγωγή της. Η AEGEAN παρέχει ένα από τα δύο υπόστεγα συντήρησης της τεχνικής βάσης της για την πραγματοποίηση του show καθώς και ένα Airbus A320 που θα είναι ο βασικός πρωταγωνιστής στο main venue. Οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν ένα από τα δύο υπόστεγα συντήρησης της Τεχνικής Βάσης της AEGEAN και να βιώσουν μία πραγματική εμπειρία πτήσης, αφού η διαδικασία «επιβίβασης» απαιτεί check in, για το οποίο χρειάζεται υποχρεωτικά να έχουν μαζί τους την ταυτότητα και την εκτυπωμένη πρόσκληση. Στο catwalk θα συμμετάσχουν οι καταξιωμένοι σχεδιαστές και πρωτοπόροι της Ελληνικής Μόδας: Atelier Loukia, Deux Hommes, Laskaris και Vassilis Emmanuel Zoulias ενώ μαζί τους θα βρίσκεται η Βασιλική Γραμμένου, η νέα σχεδιάστρια που επιλέχθηκε κατόπιν του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε στο site jenny.gr.