Τα γενέθλιά της γιόρτασε πρόσφατα στο Litohoro Olympus Resort Villas & Spa στους πρόποδες του Ολύμπου, η Dr. Christine Warnke, A’ Αντιπρόεδρος της Capitol Hill Consulting Group της Ουάσινγκτον των ΗΠΑ.

Η A’ Αντιπρόεδρος της Capitol Hill Consulting Group της Ουάσινγκτον των ΗΠΑ Dr. Christine Warnke, που γιόρτασε πρόσφατα τα γενέθλιά της στο Litohoro Olympus Resort Villas & Spa!
 
Το «Litohoro Olympus Resort Villas & Spa»
«Litohoro Olympus Resort Villas & Spa»
 
Έχοντας, όπως ανέφερε η ίδια, απολαύσει την τελευταία της διαμονή στο πολυτελές Boutique Design Hotel στην Πλάκα Λιτοχώρου, προσκεκλημένη της ιδιοκτήτριας του Resort κας Ευγενίας Χραπανά, το Litohoro Olympus Resort αποτέλεσε για εκείνη την πρώτη της επιλογή, για να γιορτάσει φέτος τα γενέθλιά της, παρέα με εκλεκτούς της φίλους, που ταξίδεψαν από την Αμερική για την περίπτωση αυτή.
Η Dr. Christine Warnke με την ιδιοκτήτρια του πολυτελούς «Litohoro Olympus Resort Villas & Spa» Ευγενία Χραπανά!
 

Η άφιξή της στο Λιτόχωρο συνοδευόταν και από μία μεγάλη έκπληξη, καθώς μεταξύ των φίλων της ήταν και ο διεθνής Αμερικανός τραγουδιστής Joe Coleman, μέλος του θρυλικού συγκροτήματος των δεκαετιών ’50 και ’60 «The Platters», η σύζυγος του διάσημου καλλιτέχνη, και σημαντικοί επιχειρηματίες του διεθνούς εμπορίου από την Ουάσινγκτον, τη Νέα Υόρκη και την Αθήνα.

Η Dr. Christine Warnke με τον διεθνούς φήμης Αμερικανό τραγουδιστή Joe Coleman, την ιδιοκτήτρια του υπέροχου «Litohoro Olympus Resort Villas & Spa» Ευγενία Χραπανά και φίλους τους από τη Νέα Υόρκη, την Ουάσιγκτον και την Αθήνα!
 
Ο παγκοσμίως διάσημος και αγαπητός καλλιτέχνης, τίμησε την Christine Warnke ερμηνεύοντας ζωντανά στο χώρο του εστιατορίου του Resort «Elia Olympus Restaurant», μία σειρά από τις μεγαλύτερες κλασσικές επιτυχίες των “Platters” και μεγάλων συγκροτημάτων των χρυσών δεκαετιών 50/60, σε ένα πρόγραμμα που ξεπέρασε τη μία ώρα σε διάρκεια. Μεταξύ των επιτυχιών του συγκροτήματος τα κλασσικά κομμάτια «Only You», «Great Pretender» και «Smoke gets in your eyes».
 
Το μοναδικό αυτό show του διάσημου καλλιτέχνη αποτέλεσε ένα πραγματικό ταξίδι πίσω στο χρόνο, στη μαγική περίοδο των blues και των φημισμένων πάρτυ του Hollywood, τόσο για την παρέα της κας Warnke, τους πελάτες του ξενοδοχείου, όσο και κόσμου που επισκέφτηκε το Litohoro Olympus Resort για να παρακολουθήσει τη μίνι αυτή συναυλία.
Ο Joe Coleman με τη σύζυγό του
 
 
 
Στο τέλος της εκδήλωσης η ελληνικής καταγωγής Dr. Christine Warnke, ευχαρίστησε σε άπταιστα ελληνικά, την οικοδέσποινα κα Ευγενία Χραπανά για την άψογη φιλοξενία στο Litohoro Olympus Resort Villas & Spa. Ανανέωσε το ραντεβού της για νέα άφιξη στο μέλλον και υπογράμμισε πως κατά την παραμονή της στο εντυπωσιακό Resort, είχε την ιδιαίτερη χαρά να επισκεφτεί και να γνωρίσει καλύτερα το γραφικό Λιτόχωρο και τον μυθικό Όλυμπο.
 
 
Παράλληλα, εκτός από την χαλάρωση στο Spa του Ξενοδοχείου, και τις γευστικότατες ελληνικές και μεσογειακές δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας που δοκίμασε στο gourmet εστιατόριο του Resort «Elia Olympus Restaurant», η Dr. Christine Warnke σημείωσε πως η περιοχή μας αποτελεί διαχρονική επιλογή για υψηλής ποιότητας αναψυχή και χαλάρωση.
 
 
 
Χώροι του «Litohoro Olympus Resort Villas & Spa», που απόλαυσαν η Christine Warnke και ο Joe Coleman