Το «Μαυροπούλι» του Ντέιβιντ Χάροουερ , ανεβαίνει στο θέατρο “Άλμα” σε παραγωγή “θεατρικών σκηνών” ( Γ.Κεντ-Π.Κατσαρίδης) και σε σκηνοθεσία του πολυτάλαντου Γιώργου Κιμούλη στις 10 Νοεμβρίου και για 50 μόνο παραστάσεις.
 
Πρόκειται για ένα μοναδικό έργο που ανιχνεύει τα απόλυτα όρια της ηθικής, της σεξουαλικής επιθυμίας, του νοήματος του έρωτα, της επίδρασης που έχει το παρελθόν στο παρόν στις ανθρώπινες σχέσεις. Στο έργο αυτό δεν υπάρχουν ξεκάθαρες διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στο Καλό και στο Κακό. Αποδεικνύει πως οι ανθρώπινες σχέσεις μπορούν να ξεπεράσουν τις νόρμες και τους νόμους, γιατί είναι πέρα από κατηγοριοποιήσεις και ταμπέλες.
 
 
 
Παίζουν: Γιώργος Κιμούλης, Ανθή Σαββάκη, Νίκος Λαγός, Γεωργία Πασιπουλαρίδη, Ζωή Πετράκη ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ Σκηνοθεσία: Γιώργος Κιμούλης Μετάφραση: Λευτέρης Γιοβάνιδης Σκηνικά: Χριστίνα Κωστέα Κοστούμια: Σοφία Νικολαίδη Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη Video: Κώστας Κιμούλης Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Συροπούλου Διεύθυνση Επικοινωνίας: Μαργαρίτα Δρούτσα Στίχοι και μουσική τραγουδιού: Σταμάτης Κραουνάκης ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ Τετάρτη: 19.30 (λαϊκή απογευματινή) Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο: 21.00 Κυριακή: 20.00 ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ Πλατεία: 20€ Εξώστης: 18€ Λαϊκή απογευματινή: 18-16€ Μειωμένο: 15€ Ανέργων: 10€
 
Δείτε το Trailer της παραστάσης: http://www.theatrikesskines.gr/portfolio_page/mayropouli/
 
Μαυροπούλι – Θεατρικές Σκηνές
Ανιχνεύει τα απόλυτα όρια της ηθικής, της σεξουαλικής επιθυμίας, του νοήματος του έρωτα, της επίδρασης που έχει το παρελθόν στο παρόν στις ανθρώπινες σχέσεις.
theatrikesskines.gr