Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, η παρουσίαση του δεύτερου παιδικού βιβλίου της Κατρίνας Τσάνταλη «Το μικρό αγόρι και τα 4 αβγά».
ΚΑΤΡΙΝΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ
 
Πλήθος φίλων και συνεργατών, δεκάδες εκπρόσωποι των media αλλά και πολλοί καλλιτέχνες παρευρέθηκαν στον χώρο του Public café στο Σύνταγμα για να διαβάσουν μαζί με την Κατρίνα το νέο παιδικό της βιβλίο που αναμένεται να ξεπεράσει ρεκόρ πωλήσεων.
ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ, ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΤΡΙΝΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ, ΣΑΝΤΥ ΚΟΥΤΣΟΣΤΑΜΑΤΗ, ΝΤΟΡΕΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 
Για το βιβλίο «Το μικρό αγόρι και τα 4 αβγά». Πλήθος φίλων κ μίλησαν αγαπημένες προσωπικότητες των media, και συγκεκριμένα η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Σάντυ Κουτσοσταμάτη, η Μαίρη Συνατσάκη και η Τόνια Σωτηροπούλου, οι οποίες – όπως και το κοινό – αγκάλιασαν το βιβλίο από τις πρώτες του γραμμές.
Με θερμά λόγια για το βιβλίο, αλλά και για την ίδια τη συγγραφέα μίλησε επίσης και ο πρόεδρος της Action Aid Hellas, Ηλίας Γαληνός, αναφέροντας τις δράσεις της οργάνωσης αλλά και τη θερμή στήριξη της Κατρίνας σε αυτές.
ΗΛΙΑΣ ΓΑΛΗΝΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ACTION AID)
 
Για ακόμα μία φορά, η Κατρίνα Τσάνταλη γράφει ένα παιδικό βιβλίο βαθιά επηρεασμένο από τις προσωπικές τις εμπειρίες αλλά και το πρόσφατο ταξίδι της στην Αφρική όπου πήγε για να βοηθήσει τις δράσεις της Action Aid Hellas. Το βιβλίο «Το μικρό αγόρι και τα 4 αβγά» μέσα από το γλυκό λόγο και μία ξεχωριστή ιστορία στοχεύει στην ουσιαστική ευαισθητοποίηση των παιδιών πάνω στην διαφορετικότητα και την ισότητα των ανθρώπων.
ΚΑΤΡΙΝΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ
 
Ο χώρος του Public café διακοσμήθηκε ώστε οι καλεσμένοι να νιώθουν ήρωες του ίδιου του βιβλίου, πράσινοι κήποι και πλούσια δέντρα, αποτέλεσαν το φόντο για μία ιδιαίτερα εντυπωσιακή παρουσίαση. Η βραδιά έκλεισε με τις υπέροχες Fonés και τη Μαρίνα Σάττι δημιουργώντας με αυτό το τρόπο μια αξέχαστη παρουσίαση βιβλίου! Το βιβλίο «Το μικρό αγόρι και τα 4 αβγά» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα και αναμένεται να αγαπηθεί από τους μικρούς αλλά και μεγαλύτερους αναγνώστες όσο και το πρώτο βιβλίο της συγγραφέως «Το Σοφάκι και ο Ντο»( εκδόσεις Διοπτρα), το οποίο έστελνε μηνύματα αγάπης, φροντίδας και προσφορας προς τα ζώα και έδειχνε πώς μέσα από απλές καθημερινές πράξεις μπορεί κάποιος να μάθει να αγαπά και να σέβεται και άλλους πέρα από τον εαυτό του.
 
Η ΚΑΤΡΙΝΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ
 
Ο κεντρικός άξονας του βιβλίου «Το μικρό αγόρι και τα 4 αβγά» είναι ο εξής: Ένα όμορφο πρωινό, ένα μικρό αγόρι που θέλει να μάθει όλα τα μυστικά του κόσμου, εξερευνά τον κήπο του σπιτιού του. Ανάμεσα στα λουλούδια ανακαλύπτει μια χελώνα με πολύχρωμο καβούκι. Η χελώνα του αναθέτει μια αποστολή… να της φέρει 4 αβγά και του υπόσχεται να του αποκαλύψει ένα μεγάλο μυστικό! Μέσα από τα ταξίδια του, το μικρό αγόρι θα μάθει για τη διαφορετικότητα και πώς μπορεί να αγαπά και να αποδέχεται όλους τους ανθρώπους με σεβασμό. «Η Κατρίνα Τσάνταλη, σ’ αυτή την ιστορία, προσεγγίζοντας πολύ ευρηματικά την παιδική περιέργεια και φαντασία, μεταφέρει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα: πως όσο διαφορετικοί κι αν είμαστε εξωτερικά οι άνθρωποι, στην πραγματικότητα είμαστε όλοι ίδιοι και άρα όλοι ίσοι». Σάντυ Κουτσοσταμάτη Ψυχοθεραπεύτρια & Οικογενειακή Σύμβουλος
ΣΑΝΤΥ ΚΟΥΤΣΟΣΤΑΜΑΤΗ
 
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ: Η Κατρίνα Δημητριάδη-Τσάνταλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα σε μια μεγάλη οικογένεια, ένα ανοικτό σε φίλους σπίτι, πολλά ζώα να τη συντροφεύουν κάθε στιγμή και σε συνεχή επαφή με τη φύση, λόγω της οικογενειακής επιχείρησης – την ομώνυμη οινοποιία, στην οποία μέχρι και σήμερα εργάζεται. Τα φοιτητικά χρόνια τα πέρασε στο Λονδίνο, όπου σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετιγκ. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2010 και άρχισε να ασχολείται ενεργά με τα πράγματα που αγαπά. Ανάμεσά τους, σημαντικό κομμάτι, η φιλοζωία και η ενεργή υποστήριξή της. Από μικρή της άρεσε να εκφράζει τα συναισθήματά της, γράφονταs Το μικρό αγόρι και τα 4 Αβγά είναι το δεύτερο βιβλίο της.
 
ΣΑΝΤΥ ΚΟΥΤΣΟΣΤΑΜΑΤΗ, ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΗΛΙΑΣ ΓΑΛΗΝΟΣ (ACTION AID), ΚΑΤΡΙΝΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ, ΝΤΟΡΕΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ
ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ, ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΝΟΣ ΓΑΒΡΑΣ
ΚΑΤΡΙΝΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ, ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΗ, ΣΤΕΛΛΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΙΝΟΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΔΟΥΝΑΡΗΣ
ΚΑΤΡΙΝΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ
ΜΙΡΑΝΤΑ ΠΑΤΕΡΑ ΝΙΚΑ, ΣΑΜΑΝΘΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΧΑΡΑ ΚΑΙΣΑΡΗ, ΡΑΝΙΑ ΘΡΑΣΚΙΑ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙΣΑΡΗ
ΚΑΤΡΙΝΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ
ΜΥΡΩΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ, ΝΤΟΡΕΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ
ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΑΤΡΙΝΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ, ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΖΗΚΟΣ, ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ, ΚΑΤΡΙΝΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΓΙΟΥΛΗΣ, ΣΑΝΤΥ ΚΟΥΤΣΟΣΤΑΜΑΤΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΡΕΤΤΟΥ, ΣΟΦΗ ΠΑΣΧΑΛΗ
ΒΑΣΟΥΛΑ ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ, ΝΑΤΑΣΑ ΤΣΑΝΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΕΝΤΟΥΔΗ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ( ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ), ΕΛΙΑΝΑ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ