Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία γιόρτασε πρόσφατα το ξεκίνημα της εορταστικής περιόδου στο lobby του Ξενοδοχείου σε μια ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα και με τη συνοδεία χαρούμενων μελωδιών από την χορωδία των ‘Μικρών Μουσικών’ του Ωδείου Αθηνών, με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, που φέτος υποστηρίζει το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν ακόμα περισσότερες μαγικές παιδικες ευχές.
 
 
 
Πρωταγωνιστής της βραδιάς όπως κάθε χρόνο ήταν το περίφημο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Ξενοδοχείου! Όχι τόσο για τις πανέμορφες γιρλάντες του, τα περίτεχνα στολίδια του και τα περισσότερα από 10 χιλιάδες λαμπάκια που το περιστοίχισαν , δημιουργώντας ένα λαμπερό εορταστικό σκηνικό. Οσο γιατί το πανύψηλο έλατο στολίστηκε από εκατοντάδες ευχές και φωτίστηκε από πολλά αθώα χαμόγελα παιδιών που προσδοκούν και ευελπιστούν να δουν τις ευχές τους να εκπληρώνονται και ν´ αντλήσουν έτσι δύναμη και αισιοδοξία για να ανταπεξέλθουν στον δύσκολο και άνισο αγώνα τους.
 
Η Φαίη Σκορδά μπροστά από το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο
 
Εκεί βρέθηκαν η Πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) Αναστασία Μανιά, η γενική Διευθύντρια Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, η Πρέσβειρα του Οργανισμού Φαίη Σκορδά, που ενημέρωσαν τους καλεσμένους για το έργο τους.
Η Φαίη Σκορδά, η Αναστασία Μανιά, η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, παιδιά και ξυλοπόδαροι!
 
H εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν στο εντυπωσιακά στολισμένο περιβάλλον όπου το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι διάχυτο.
 
 
Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, ως κοινωνικά ευαισθητοποιημένη εταιρεία, ξεκινά και φέτος μία νέα φιλανθρωπική ενέργεια. Από 1/12/2017 και για τους επόμενους 5 μήνες σε κάθε λογαριασμό που θα πραγματοποιείται στα εστιατόρια GB Roof Garden & Tudor Hall και εφόσον το επιθυμεί ο επισκέπτης, θα προστίθεται €1.50 στο τελικό ποσό, το οποίο θα διατίθεται για την στήριξη του έργου του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) με την ελπίδα να εκπληρωθούν ακόμα περισσότερες ευχές παιδιών. Επιπλέον το Ξενοδοχείο ανακοίνωσε την προσφορά μιας εξάμηνης υποτροφίας στο Ωδείο Αθηνών δίνοντας με αυτό τον τρόπο την ευκαιρία σε κάποιο παιδί ηλικίας 5-12 ετών να αποκτήσει πρόσβαση στη μουσική εκπαίδευση και τη χαρά της καλλιτεχνικής δημιουργίας.
 
 Αναστασία Μανιά, Φαίη Σκορδά, Σάντρα Ζαφειρακοπούλου
 Τιμ Ανανιάδης
 Ιωάννα Σουλιώτη, Σάντρα Ζαφειρακοπούλου,Φαίη Σκορδά
  
 Γρηγόρης Λιασίδης (Διευθυντής Ξενοδοχείων Μεγ. Βρεταννία και King George), Γκαμπριέλα Πετζετακι
 Αλεξάνδρα και Σοφία Μαμιδάκη
 Ρίτα Πικρού-Μωραιτάκη, Γρηγόρης Λιασίδης (Διευθυντής Ξενοδοχείων Μεγ. Βρεταννία και King George)
 Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Απόστολος Βιλδιρίδης
 Ντόρα Καλλιτσάντση Τιμ Ανανιάδης, (Γενικός Διευθυντής Μεγάλη Βρεταννία & King George)
 Άννα Βασιλείου, Αναστασία Άγγλου
 Φαίη Σκορδά
 Πέτρος & Μαρία Κλαδάκη, Αρετή Ντάρμα, Πάνος Τσιρώνης