ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ θα διατεθούν τα έσοδα απο την πρόσφατη επιτυχημενη εκδήλωση με απογευματινό τσάι ,που πραγματοποίησε η ΛΕΣΧΗ LIONS Αθηνων -Εκαλης στο EKALI CLUB.
ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ θα διατεθούν τα έσοδα απο την πρόσφατη επιτυχημενη εκδήλωση με απογευματινό τσάι ,που πραγματοποίησε η ΛΕΣΧΗ LIONS Αθηνων -Εκαλης στο EKALI CLUB. Η λέσχη lions γνωστή για το συστηματικό και Πολυχρονο φιλανθρωπικο της έργο ,που στηρίζει διαχρονικά τους 4 πυλώνες Οραση- Πείνα-Νεότητα Περιβάλλον, πραγματοποιησε εκδηλωση με απογευματινό τσάι στο EKALI CLUB, συμμετεχοντας στον εορτασμό εκατονταετηριδας ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ !
Η πρόεδρος των lions Αθηνών Εκαλης Λια Φρονιμιδου, με το υπερδραστηριο μέλος Ελντα Φλεγκα.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΩΜΑΚΟΥ και με την ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΛΑΤΣΗ . Χορηγός της εκδήλωσης ήταν επίσης ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ, με τα υπεροχα γλυκά του και τα γνωστά σε όλους μας παγωτά ” ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ” , που κατασκευαζονται σε μεγαλη ποικιλια απο τα πιο αγνά και τα πιο ποιοτικά υλικά!
 
Με τέτοια λαχταριστα γλυκά , πώς μπορεί κανείς ν αντισταθεί;
 
Ο Θανάσης Δεληολανης ” εποπτεύει” τα παγωτά του!
 
Παίρνοντας μια γλυκεια γεύση απο τα γνωστά παγωτα ” Δεληολανης” 
Λαχταριστα όχι μόνο στην εμφάνιση ,αλλα και στην γεύση!!!
Την άψογη εκδήλωση ” έντυσε” μουσικά και με τον καλύτερο τροπο η ταλαντούχα ΣΟΠΡΑΝΟ ΚΑΤΙΑ ΠΑΣΧΟΥ , που την έχουμε απολαύσει πολλάκις στο Ιδρυμα Θεοχαρακη στην συμμετοχική όπερα και στο ” the Katia Paschou project”, και μαλιστα προσφατα στις ” ΜΑΣΚΕΣ”και θα μας δοθεί η ευκαιρία να την απολαύσουμε παλι στο Ιδρυμα Θεοχαρακη για ακόμα μια φορά στις 5 Απριλίου στο Συμμετοχικο Requiem Mozart.
Η υπεροχή σοπράνο Κατια Πασχου μας απογείωσε ακόμα μια φορά, πριν την ξαναάπολαυσουμε στο Ιδρυμα Θεοχαρακη στις 5 Απριλίου!
Η εκδηλωση με το τσάι και τα υπέροχα γλυκίσματα, με το πολυτελες ατμοσφαιρικό περιβάλλον και τις άριες της Κατιας Πασχου που μας απογειωσαν, ολοκληρώθηκε με τις ομιλίες της Προεδρου των lions Αθηνών Εκαλης ΛΙΑΣ ΦΡΟΝΙΜΙΔΟΥ και της Αντιπροεδρου Μ.ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ,καθώς και της Προεδρου νέων μελών ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΜΗΤΑ ,που μίλησαν στους καλεσμένους για τον εορτασμό της 100ετηριδας και για το Διεθνες Συνέδριο που θα γίνει στο Ζάππειο.
Την εκδηλωση τιμησαν με την παρουσια τους η προηγούμενη Κυβερνητης Πένυ Εμμανουηλ, η Ζωναρχης Μαρινα Μάγειρα,και η lion Ντινα Καραχαλιου εκδότρια της Εφημερίδας Τύπος της Κηφισιας, εκλεκτα μέλη της τοπικής κοινωνίας και εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων που έχουν αναγνωρίσει και στηρίξει το έργο των lions. Ηταν μια πραγματικά απολαυστική απο κάθε άποψη βραδιά, που συγχρόνως παρήγαγε σπουδαίο φιλανθρωπικο έργο για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε μεγάλη οικονομική ανέχεια και δυσπραγία!
 
Ο Θανάσης Δεληολανης με την γνωστη ψυχολογο Νικολ Καμβά
Κατια Πασχου,Λια Φρονιμιδου
Θανάσης Δεληολανης,Ελντα Φλεγκα,Κατια Πασχου,Λια Φρονιμιδου
 
Ολοι οι συντελεστές της εκδηλωσης