Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Χριστουγιεννιάτικο Bazaar που διοργάνωσε πρόσφατα το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», στο ξενοδοχείο Athens Hilton.
 Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΛΙΤΗ, Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑΣ» ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Η ΜΙΛΕΝΑ ΤΣΑΒΛΙΡΗ
 ΕΜΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ, ΕΒΕΛΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΝΑ ΓΙΩΤΗ
 ΖΑΝΕΤ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
 
 ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΣΟΥΛΗ, ΟΛΓΑ ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
 
Στο Bazaar συμμετείχε πλήθος επιχειρήσεων προσφέροντας τη δυνατότητα αγοράς Χριστουγεννιάτικων δώρων σε προσιτές τιμές. Η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας και η Πρόεδρος του σωματείου Κατερίνα Παναγοπούλου καθώς και τα μέλη του υποδέχονταν τους φίλους του Σωματείου Καλλιπάτειρα που ανταποκρίθηκαν θερμά στο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ.
 ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΑΛΑΟΥΝΗ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
 ΛΙΛΑ ΛΑΛΑΟΥΝΗ, ΜΑΙΡΑ ΤΣΑΒΛΙΡΗ
 ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΑΝΣΥ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ
 ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΑΛΑΟΥΝΗ, ΝΙΝΕΤΤΑ ΒΑΦΕΙΑ, ΜΙΛΕΝΑ ΤΣΑΒΛΙΡΗ
 
 ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΙΚΗ ΔΑΝΕΛΙΑΝ
 ΟΥΡΑΝΙΑ ΒΟΥΡΑΚΗ, ΕΜΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ
 ΟΛΓΑ ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΑΤΣΑΚΗ
 
 ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙΣΑΡΗ, ΝΙΝΕΤΑ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ
 
Τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του Σωματείου. Συμμετείχαν οι επιχειρήσεις Kessaris, A. Bουράκης, Ηλίας Λαλαούνης Greek Gold, Mαίρη Σαμόλη, Ashk Jewelry, Bijou Bijou, Precious. Ozar, Μίνα Κορδαλή, Vassilia Παρασκευά, Μary Zoi, Linas Exclusive, NAKAS PAPER, Έλενα Κουλαουζίδου, ΑΒΑΞ, Μelisway, La Joie, Love that bags, Monogram Art House, Acrylic Clutches Prosac, la Fenetre, Sheepcount, Angel & Molton Brown Τα λουλούδια της εκδήλωσης προσέφερε ο κ. Παύλος Ρουσιάκης από το κατάστημα Pavlos The Flower Workshop.
 ΛΙΛΑ ΛΑΛΑΟΥΝΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
 ΙΛΕΑΝΝΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΓΑΠΗ ΠΟΛΙΤΗ, ΞΕΝΙΑ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ
 ΛΙΝΑ ΤΟΥΠΕΚΣΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
 ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΣΟΥΡΗ-ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ
 ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ, ΦΑΙΗ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ
 ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΔΕΦΙΓΓΟΥ
 ΝΤΟΡΑ ΒΥΖΟΒΙΤΗ, ΕΒΕΛΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΗ, ΛΙΛΗ ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΑΛΑΟΥΝΗ
 ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ, ΕΜΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ
 ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΑΤΣΑΚΗ, ΡΑΝΗ ΚΟΡΚΑ
 Η ΕΥΗ ΣΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ
 ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΛΓΑ ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΥ
 ΛΙΑΝΑ ΣΚΟΥΡΛΗ, Κ.ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΙΛΗ ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ
 ΛΙΖΑ ΚΟΜΗ, ΟΛΓΑ ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΑ ΛΥΜΠΕΡΗ
 ΒΟΥΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ, ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΛΑΟΥΖΙΔΟΥ
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ διοργανώνει επίσης προσεχώς: Α) ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ OSCAR DE LA RENTA την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεττανία, του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη της Εθνικής μας ομάδας Καλλιτεχνικής-Συγχρονισμένης Κολύμβησης, ενόψει της Διεθνούς Διοργάνωσης Hellas Beetles Cup που θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο τον Ιούνιο του 2018. 
 
Β) ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 21.00 στο Ecali club, στο οποίο οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία ν απολαύσουν την εξαιρετική ερμηνεύτρια Ηρώ Σαια συνοδευόμενη από τους μουσικούς της ορχήστρας του Σταύρου Ξαρχάκου, που θα μετέχουν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση. Τα έσοδα αυτής της εκδήλωσης θα διατεθούν για την προετοιμασία των Παραολυμπιακών αθλητών και αθλητριών ενόψει των Παραολυμπιακών Αγώνων Τόκυο 2020. Τιμή πρόσκλησης: 150 Ε (Πληροφορίες και αγορά προσκλήσεων: Π.Α.Σ.Γ ” Καλλιπάτειρα”, τηλ:2106800886, κ. Εύη Σαντα ).
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΗΓΗ: studio panoulis, papadakispress