Ένα πάρτι με λαμπερούς καλεσμένους διοργάνωσε, με αφορμή την ονομαστική της εορτή, η Μαρία Καλαμάκη στο ανακαινισμένο κοσμικό beach bar restaurant Solymar στην Μύκονο. Το solymar beach restaurant καθώς επίσης και η ομώνυμη boutique από αυτό το καλοκαίρι έχουν την υπογραφή και την εκλεπτυσμένη αισθητική της Μαρίας.
Η ΟΜΟΡΦΗ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΜΑΚΗ
Το Solymar στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου, με έντονο στοιχείο τα χρώματα της άμμου και με αισθητική που δένει απόλυτα με την παραλία στο Καλό Λιβάδι, είναι γνωστό ότι αποτελεί το αγαπημένο στέκι των bon viveurs και ότι προσφέρει πολυτέλεια και άνεση. Η εκλεκτή μοντέρνα ελληνική και μεσογειακή του κουζίνα, τα πολύχρωμα cocktails, αλλά και επιλεγμένες χορευτικές μουσικές επιλογές από γνωστους dj για τα μεσημεριανά του πάρτι, εγγυώνται στους επισκέπτες καλοπέραση και άφθονο κέφι!
ΜΑΙΗ ΚΑΛΕΜΚΕΡΗ, ΛΙΖΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΓΙΩΤΑ ΚΑΜΑΡΑ, ΜΑΡΙ ΓΥΠΑΡΑΚΗ
Η ενασχόληση της Μαρίας με το solymar beach restaurant και την ομώνυμη boutique, καθώς και η αγάπη της για το νησί των ανέμων ήταν αρκετά για να περάσει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών στο νησί και φυσικό να γιορτάσει πλαισιωμένη από τα παιδιά της και τους αγαπημένους φίλους της την ονομαστική της γιορτή.
ΝΤΕΠΥ ΣΙΔΕΡΑΚΗ ΣΟΥΛΑ ΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥΣ ΠΗΤΕΡ
Η εορτάζουσα είχε διαμορφώσει δίπλα στην θάλασσα ένα υπέροχο καθιστικό ιδιαίτερης αισθητικής σε ένα μαγευτικό περιβάλλον , όπου οι λαμπεροί καλεσμένοι της απόλαυσαν τα δελεαστικά πιάτα μοντέρνας ελληνικής κουζίνας του chef Θέμη Αγνάντου, πολύχρωμα cocktails, άφθονη σαμπάνια, αλλά και χορευτικές μουσικές από τον DJ του Solymar που απογείωσαν το κέφι!
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΜΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΜΑΚΗ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΚΑΜΝΑΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΛΗΛΑΜΠΡΟΥ, ΠΕΓΚΥ ΡΙΖΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΡΙΖΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΜΑΚΗ
ΜΙΡΑΝΤΑ ΒΑΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΜΑΚΗ, ΑΛΚΗΣ ΒΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΗΤΣΑΚΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΡΟΞΕΝΙΔΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΜΑΚΗ, ΠΕΓΚΥ ΡΙΖΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΡΙΖΟΥ, ΣΟΦΙΑ ΓΚΑΡΑΝΗ, ΤΙΤΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΟΦΙΑ ΓΙΑΓΛΑΡΑ
ΜΑΡΙΝΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗ, ΕΜΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΚΑΜΝΑΚΗΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΙΩΤΑ ΚΑΜΑΡΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΜΑΡΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ