Ο Michael Kors γιόρτασε το λανσάρισμα του ολοκαίνουργιου Sexy Ruby, ενός αρώματος εμπνευσμένου από τον πιο μαγνητικό από τους πολύτιμους λίθους, το ρουμπίνι.Ο Michael Kors με το Sexy Ruby διηγείται την «ιστορία της δυναμικής γυναίκας. Της γυναίκας που ξέρει τι θέλει και το διεκδικεί».
 
 
Η παρουσίαση του Sexy Ruby πραγματοποιήθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση χώρο του κοσμηματοπωλείου Venetia Vildiridis φέρνοντας τις προσκεκλημένες σε επαφή με την ελκυστική, jet set sexy πλευρά τους.
 Οι αντανακλάσεις του σαν πολύτιμου λίθου, μπουκαλιού του Sexy Ruby, που έλαμπε αποπνέοντας δύναμη και σαγήνη, ήταν αρκετές για να μυήσουν με μια ματιά τις παρευρισκόμενες σε έναν κόσμο θηλυκότητας και πολυτέλειας, τόλμης και αποπλάνησης.
«Ο Michael Kors συνηθίζει να λέει ότι το άρωμα είναι σαν τη μόδα. Δεν μπορείς να έχεις μια γκαρνταρόμπα γεμάτη πολυτελείς τουαλέτες, αν δεν έχεις βρει το μικρό μαύρο φόρεμα, που σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη και σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα με αυτό» εξήγησε η Δήμητρα Μορισαίου, Marketing Manager Aramis & Designer Fragrances Balkans, αναλύοντας την ταυτότητα του Sexy Ruby. «Πιστεύει, λοιπόν, ότι κάθε γυναίκα πρέπει να έχει ένα άρωμα που όταν το φοράει θα αισθάνεται άνετα, θα της ταιριάζει και θα μπορεί να το φοράει από το πρωί ως το βράδυ. Το άρωμα που επιλέγουμε χαρακτηρίζει την κάθε μια από εμάς. Είναι η επιλογή μας, είναι ο χαρακτήρας μας, η διάθεσή μας και πρέπει κάθε μια από εμάς να έχει ένα άρωμα που την χαρακτηρίζει. Ο Michael Kors γνωρίζει ότι οι γυναίκες φορούν άρωμα για να νιώθουν sexy και μας προσκαλεί να νιώσουμε ακαταμάχητα sexy μέσα από το άρωμά του». Οι εκπρόσωποι των Media και οι influencers, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, δεν είχαν μόνο την ευκαιρία να συστηθούν με το Sexy Ruby και τα συστατικά τα οποία συνθέτουν το σαγηνευτικό άρωμα με τη λαμπερή χροιά, αλλά και να ακούσουν από την κ. Αφροδίτη Βιλδιρίδη περισσότερα για την φλογερή προσωπικότητα και τους συμβολισμούς του ρουμπινιού μέσα στους αιώνες: «Το ρουμπίνι είναι εκπληκτικό, λαμπερό, εκρηκτικό, κόκκινο, αστραφτερό. Προέρχεται κυρίως από την Ασία, αλλά τα ωραιότερα και πιο πολύτιμα ρουμπίνια είναι αυτά της Μιανμάρ. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, το ρουμπίνι ανήκει στην κατηγορία των ζαφειριών και το χρώμα του μπορεί να κυμαίνεται από πάρα πολύ απαλό ροζ μέχρι σκούρο καφέ. Η χρηματιστηριακή του αξία είναι πολύ υψηλή και υπάρχουν φορές που υπερβαίνει ακόμα και αυτή των διαμαντιών. Η ενεργειακή του αξία όμως, είναι αυτή που γοητεύει εμάς τις γυναίκες. Είναι τόσο τυχερό που οι αρχαίοι Ινδοί το χρησιμοποιούσαν σαν φυλαχτό, πίστευαν πως είχε θεραπευτικές ιδιότητες ενώ έλεγαν πως όποιος έχει ένα ρουμπίνι στο χέρι έχει και χρήματα, αφού θεωρούσαν ότι κάτι τόσο πολύτιμο έλκει τον πλούτο. Ακριβώς, αυτό πιστεύω ότι είναι και το Sexy Ruby. Είναι εκρηκτικό, λαμπερό, πολύτιμο, αλλά πάνω από όλα πάρα πολύ επιθυμητό!»
 
Αγγελική Ανδρέου, Brand Manager Clinique, Aramis & Designer Fragrances, Bumble&Bumble Balkans Δήμητρα Μορισαίου, Marketing Manager Aramis & Designer Fragrances Balkans, Ελεάννα Κασκαμπά, Education Manager Clinique, Aramis & Designer Fragrances Balkans
 
Βενετία Βιλδιρίδη, Μαρία Παπαθανασίου Αρώνες, Managing Director της Outstand Communications, Αφροδίτη Βιλδιρίδη, Δήμητρα Μορισαίου, Marketing Manager Aramis & Designer Fragrances Balkans
 
 Ισμήνη Νταφοπούλου, Φιλιώ Μέτση
 
 Σουζάνα Κεγκίτση, Ναταλία Γεωργαλά
 
 Βενετία Βιλδιρίδη, Λήδα Κοτταροπούλου
 
 Αφροδίτη Βιλδιρίδη, Φλώρα Καμχή
 
 Δέσποινα Ισοπούλου, Χρυσάνθη Κουρούπη
 
 Έλενα Γαλύφα, Μαρία Παπαθανασίου Αρώνες, CEO της Outstand Communications
 
 Κλειώ Στασινού, Φιλιώ Μέτση
 
 Αφροδίτη Βιλδιρίδη, Αϊνόλα Τερζοπούλου, Βενετία Βιλδιρίδη
 
 Μαριτίνα Χαλβατζή
 
 Δήμητρα Μορισαίου, Marketing Manager Aramis & Designer Fragrances Balkans, Αννούσα Μελά
 
 Ζέτα Τσακούμη, Νεφέλη Γεωργαλά
 
 
 
 
 
 
ΠΗΓΗ:studio panoulis