Το Thrive Global επιλέγει την Ελλάδα, για την πρώτη στρατηγική του επέκταση, παγκοσμίως. Ο Όμιλος ANTENNA, ηγετικός Όμιλος ΜΜΕ και Ψυχαγωγίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, παρουσιάζει στην Ελλάδα, και πρώτος διεθνώς, την πρωτοποριακή πλατφόρμα ευεξίας, Thrive Global, της Arianna Huffington.
 
Θοδωρής Κυριακού, Arianna Huffington –Founder & CEO of Thrive Global
 
 
Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα το επίσημο λανσάρισμα του Thrive Global, στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παρουσία της ιδρύτριάς του Arianna Huffington, μαζί με πλήθος επιχειρηματικού κόσμου και εκπροσώπους των media. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την εμπειρία Thrive Global και να διαμορφώσουν μία πρώτη εικόνα για τις υπηρεσίες και τις δυνατότητες που προσφέρει. Το Thrive Global κατέχει ηγετική θέση στην αγορά κατά του στρες και της εξουθένωσης, προσφέροντας τόσο σε εταιρείες όσο και στο ευρύ κοινό εφαρμόσιμες, επιστημονικές λύσεις που βελτιώνουν την ευεξία και μαζί την αποδοτικότητα. Οι υπηρεσίες του Thrive Global περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, workshops, εκπαιδευτικά προγράμματα, συνεχή συμβουλευτική (coaching), στοχευμένες λύσεις, ψηφιακά εργαλεία και τεχνολογικά προϊόντα, λαμβάνοντας υπόψη, τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της εκάστοτε χώρας και αγοράς, στην οποία απευθύνεται.
 
 
Θοδωρής Κυριακού, ANTENNA Group CEO
 
 
Με αφορμή την παρουσίαση του Thrive Global, o Θοδωρής Κυριακού, ΑΝΤΕΝΝΑ Group CEO, δήλωσε μεταξύ άλλων: «H επένδυσή μας στο Thrive Global, μας κάνει υπερήφανους στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ. Στο πλαίσιο της στρατηγικής μας, συνεχίζουμε να επενδύουμε στις πιο πρωτοπόρες digital & media εταιρείες, με στόχο να προσφέρουμε καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα, καλύπτοντας τις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις και ανάγκες του κοινού μας, στη χώρα μας και σε όλη την Ανατολική Ευρώπη. Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ σε συνεργασία με την Arianna Huffington, εγκαινιάζει σήμερα, το Thrive Global στην Ελλάδα, μία εταιρεία που σε πολύ μικρό διάστημα έχει καταγράψει τεράστιες επιτυχίες. Μέσα σε ένα χρόνο, είναι ήδη πρώτη στην Αμερική και συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες μεταξύ των οποίων η Google, η Hilton, η Accenture, η Goldman Sachs, η JPM και πολλές άλλες. Ως Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αποφασίσαμε να επενδύσουμε στο Thrive Global, γιατί είμαστε βέβαιοι ότι θα επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε και θα συμβάλλει ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της παραγωγικότητάς μας.»
 
 
Arianna Huffington –Founder & CEO of Thrive Global
 
 
Η Arianna Huffington, ιδρύτρια του Thrive Global, σχολίασε σχετικά: «Ιδρύσαμε το Thrive Global με στόχο να φέρουμε την επανάσταση στον τρόπο που δουλεύουμε και ζούμε. Η πλατφόρμα μας, αποτελεί παγκόσμιο σημείο συνάντησης για τη συζήτηση γύρω από την ευεξία και την αποδοτικότητα. Θέλουμε το Thrive Global να εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Γι’ αυτό, είναι σημαντικό για εμάς να επιλέγουμε τους σωστούς συνεργάτες και γι’ αυτό επιλέξαμε ως πρώτο σταθμό για το Thrive Global, διεθνώς, την Ελλάδα, μέσω του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Ο Όμιλος ANTENNA έχει τεράστια φήμη και εμπειρία για το πώς μπορεί να βοηθήσει ψηφιακές πλατφόρμες να αναπτυχθούν σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας δίνεται η δυνατότητα μέσω αυτής της στρατηγικής συνεργασίας, να αξιοποιήσουμε την πολύτιμη τεχνογνωσία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, ώστε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε νέες αγορές.»
 
 
Arianna Huffington –Founder & CEO of Thrive Global, Θοδωρής Κυριακού, ANTENNA Group CEO
 
Λίγα λόγια για το Thrive Global: Το Thrive Global είναι μία πρωτοποριακή πλατφόρμα με κύριο στόχο να παρέχει υπηρεσίες ευεξίας και αύξησης της αποδοτικότητας σε απλούς καταναλωτές καθώς και σε εταιρείες. Παρέχει προτάσεις και συμβουλές, επιστημονικά τεκμηριωμένες για τη μείωση του στρες και την προώθηση της ευεξίας, καταναλωτικά προϊόντα και συμβουλευτική σε εταιρείες αλλά και εξατομικευμένα, σε παγκόσμιο επίπεδο. Έχει έδρα στη Νέα Υόρκη και ξεκίνησε τη λειτουργία του, το φθινόπωρο του 2016. Εμπνεύστρια και ιδρύτρια του Thrive Global είναι η Arianna Huffington.
 
 
Μαρία Σαράφογλου, Δημοσιογράφος – Παρουσιάστρια ANT1 TV, Θοδωρής Κυριακού, ANTENNA Group CEO, Arianna Huffington, Founder & CEO of Thrive Global, Marc Zagar, K Group Consultant
 
Arianna Huffington –Founder & CEO of Thrive Global, Αγάπη Στασινόπουλος
 
 
Η γνωστή δημοσιογράφος της Huffingtonpost Εμυ Λιβανίου, η Arianna Huffington –Founder & CEO of Thrive Global και η Πρέσβυς της Ελλάδος, στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι και Πρόεδρος του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» Κατερίνα Παναγοπούλου
 
 
 
Τάσος Μιχαλάκης- Managing Director ANTENNA GREECE & Group Commercial Director
 
Σπύρος Σταμούλης- General Manager Heaven , Eric Hansen-MD ANTENNA MUSIC
 
Γιάννης Λάτσιος- COO CONTENT & η Εύα Καϊλή με την αδερφή της Μανταλένα
 
Νικόλαος Αγγελόπουλος-Executive Board Director ANTENNA Group, Όλγα & Νίκος Μπορνόζης
 
Κωνσταντίνος Τσολάκης- Corporate Communications & PR Director ANTENNA Group, Ευαγγελία Αραβανή
 
Ράνια Θρασκιά
 
Ο Παύλος Τσίμας με την κόρη του Μυρτώ
 
Φαίη Σκορδά
 
Μαρίζα Κουτσολιούτσου
 
Μιχάλης Ζαμπίδης & Τόνια Φουσέκη
 
Η Αμαλία Χατζηευθυμίου και η Πρόεδρος του σωματείου “Coeurs pour tous”στην Ελλάδα Αννα Γριμάνη
 
Ολγα Μποτωνάκη, Ελίνα Σμπώκου
 
Λευτέρης Πετρούνιας, Κλέλια Πανταζή
 
Ελένη Πετρουλάκη
 
Φαίη Σκορδά, Γιάννης Λάτσιος
 
Άποστολος Τότσικας, Κωνσταντίνος Τσολάκης & Ρούλα Ρέβη
 
H Arianna Huffington με την ομάδα του Thrive Global
 
Μαρία Σαράφογλου
 
Δημήτρης Σκαρμούτσος, Αρετή Θεοχαρίδη & Σάββας Πούμπουρας
 
Φαίη Ευθυμίου: Editorial Director THRIVE GLOBAL & FORMA Magazine
 
 
ΠΗΓΗ: studio panoulis, papadakispress