Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas πραγματοποίησε πρόσφατα φιλανθρωπικό δείπνο στο Saint George Lycabettus με αφορμή το διεθνές βραβείο που έλαβε το ξενοδοχείο για την καλύτερη θέα της Ευρώπης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης με σκοπό την στήριξη των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Νεογνών των κρατικών νοσοκομείων.
 
Στην ομιλία της η Πριγκίπισσα Αικατερίνη συγκίνησε τους παρευρισκομένους με την αναφορά της στην αξία της φιλανθρωπίας και τόνισε ότι ο σκοπός, η επιτυχία και η ευτυχία της ζωής είναι η προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Ειρήνη Βασιλοπούλου, Πρίγκιπας Αλέξανδρος, Σίσσυ Παυλοπούλου, Πριγκίπισσα Αικατερίνη
 
Ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας ευχαρίστησε τους χορηγούς, τους φίλους και το διοικητικό συμβούλιο και αναφέρθηκε στο σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο του σωματείου.
Δρ. Άλκηστις Πρίνου-Μπουκουβάλα, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, Ειρήνη Βασιλοπούλου
 
Η κα Έμη Τρίκαρδου μας μίλησε για την σύνδεση της υπέροχης και βραβευμένης πανευρωπαϊκά, πλέον θέας του St. George Lycabettus με την υπεροχή τον ανθρώπων που βλέπουν τον “κόσμο” μέσα από την προσφορά.
Ιωάννης Τρίκαρδος, Όλγα Κεφαλογιάννη, Απόστολος Τρίκαρδος, Deborah L. Wince – Smith, Έμη Τρίκαρδου, Παναγής Τρίκαρδος
 
Η κα Ειρήνη Βασιλοπούλου καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους και εντυπωσίασε με τη ζεστή φιλοξενία της.
Φαίη Πεσκέση, Ειρήνη Βασιλοπούλου, Τόνια Βασιλοπούλου, Νάντια Χαλαμανδάρη
 
Η κα Όλγα Κεφαλογιάννη εκθείασε το έργο του Lifeline Hellas το οποίο παρακολουθεί από την ίδρυση του και επεσήμανε πόσο σημαντικό από τουριστικής άποψης είναι για την χώρα μας το βραβείο του St. George Lycabettus
Στέλλα Μάντζαρη, Όλγα Κεφαλογιάννη
 
 
Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την μοναδική διακόσμηση της κας Έμης Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide η οποία είχε και την επιμέλεια της εκδήλωσης. Επίσης έλαβαν υπέροχα δώρα από την Estee Lauder. Ο τενόρος Ευάγγελος Γιαμούρης μάγεψε τους παρευρισκομένους με την ερμηνεία του. Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες AS Marine, Medical Anti-Aging Center, Artemide, Beat be spoke events & services, Βίκος, Evritos, Estee Lauder, Domaine Glinavos.
 
Ο σπουδαίος μαιευτήρας γυναικολόγος και ιδιοκτήτης του «ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε» Δρ. Κωνσταντίνος Πάντος
Γιώργος Παπαβασιλείου, Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, Γέλη Αγγελοπούλου
David Andrews, Ναλίτα Καρρέρ, Δρ. Άντζυ Μαργαρίτη, Αγγελική Αγγελίδη
Κατερίνα Γκαμηλιάρη, Λίζα Έβερτ
Μαίρη Στάθη, Απόστολος Βερβέρογλου, Ντάνα Στασινού
Diana Gligorijevic, Συμεών Τσομώκος
Παναγής Τρίκαρδος, Deborah L. Wince – Smith, Έμη Τρίκαρδου, Απόστολος Τρίκαρδος
Γιάννης Σαχίνης, Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος
 
 
ΠΗΓΗ: studio panoulis