Και όμως, να που υπάρχουν καλοί και πετυχημένοι επιχειρηματίες που κινητήριος μοχλός των κινήσεων τους δεν αποτελεί το κέρδος, αλλά κυρίως η προσφορά στον συνάνθρωπο και η αλληλεγγύη! Μια τέτοια φωτεινή εξαίρεση στον κανόνα αποτελεί και ο Mr Bergmann Kord, Βαρδής Κορδεράς, συνιδιοκτήτης( με την μητέρα του Βασιλική Κορδερά) του ομίλου Kord Group.
 
Ο Βαρδής Κορδεράς, συνιδιοκτήτης του Ομίλου Kord Group και Πρόεδρος των AHEPA HJ-10 “PERICLES”
 
Πρόσφατα ο Βαρδής Κορδεράς, ως Πρόεδρος των AHEPA HJ-10 “PERICLES”, προσέφερε μεγάλη ποσότητα τροφίμων στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Προστασίας Παιδιού ” Άγιος Πολύκαρπος Σμύρνης”, στη Ν. Σμύρνη, όπου η ιδρύτρια του η κυρία Αντριάννα μεγαλώνει 20 παιδιά, ακριβώς σαν παιδιά της!
 
 
 
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βαρδής Κορδεράς διακρίνεται για τη φιλανθρωπική του δράση, καθώς με την Πρωτοβουλία του «HAIR for HELP», στηρίζει συνανθρώπους μας που πάσχουν από καρκίνο ή αλωπεκία και αποδεδειγμένα δε μπορούν να καλύψουν το κόστος αγοράς περούκας αποκατάστασης.
Η κίνηση «HAIR for HELP» ενθαρρύνει εθελοντές να προσφέρουν τα μαλλιά τους, προκειμένου να κατασκευαστούν περούκες παθήσεων οι οποίες στη συνέχεια παρέχονται, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, σε άπορους ογκολογικούς ασθενείς και πάσχοντες από αλωπεκία.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η κλινική μαλλιών της Bergmann Kord έχει κάνει τις περισσότερες μεταμοσχεύσεις μαλλιών (πανω από 67.000) στην Ελλάδα, και αποτελεί μια από τις κορυφαίες κλινικές μαλλιών παγκοσμίως και την πρώτη κλινική (από το 1979) στην Ελλάδα που έκανε εμφύτευση μαλλιών. Η «Bergmann Kord» έχει λάβει σημαντικές πιστοποιήσεις ποιότητας από τον διεθνώς αναγνωρισμένο Οργανισμό Swiss Approval και είναι η μοναδική κλινική μαλλιών στην Ελλάδα που είναι πιστοποιημένος Ιατρικός Οργανισμός, ως αναγνώριση του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που προσφέρει όσον αφορά την ολοκληρωμένη φροντίδα των μαλλιών, την πρόληψη, τη θεραπεία και την επιστημονική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και με κριτήρια τη συνεχή μεγιστοποίηση της Ασφάλειας που παρέχει. Έμπειροι γιατροί των πιο Σύγχρονων και Διεθνώς αναγνωρισμένων τεχνικών εξασφαλίζουν άρτιες, μόνιμες και αποτελεσματικές λύσεις!
 
 
Παράλληλα στις υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις του εξαόροφου ιδιόκτητου κτιρίου του ομίλου Kord Group στο Μαρούσι στεγάζεται και το Δερματολογικό Κέντρο Skin Center, το οποίο έχει διαμορφωμένους και τεχνολογικά πλήρως εξοπλισμένους χώρους, καθώς και εξειδικευμένες επιστημονικές υπηρεσίες στον τομέα της Κλινικής και Αισθητικής Δερματολογίας.