Μια μοναδική μελωδική έκπληξη για τα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» επεφύλαξε πρόσφατα η μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη μαζί με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων υποδέχτηκαν την Κατερίνα Παπακώστα και την μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας
 
Με πρωτοβουλία της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κυρίας Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου, τα μέλη της μπάντας της Ελληνικής Αστυνομίας, με περίσσεια ευαισθησία και αγάπη, βρέθηκαν στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων πλημμυρίζοντας τους χώρους της με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και χαρίζοντας χαμόγελα στα παιδιά που αυτές τις ημέρες νοσηλεύονται. Η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη υποδέχτηκε την κυρία Παπακώστα και τους μουσικούς της Αστυνομίας λέγοντας: «Θέλω μέσα από την καρδιά μου σας ευχαριστήσω που είστε κοντά μας. Αυτές οι πρωτοβουλίες μάς δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο που επιτελούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Βαρδινογιάννη.
Από την πλευρά της η κυρία Παπακώστα τόνισε την σημασία του έργου της «ΕΛΠΙΔΑΣ» λέγοντας: «Είμαστε φίλοι, αρωγοί, συμπαραστάτες σε μια σπουδαία προσπάθεια που τιμά την Ελλάδα».