Το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών ” ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ” πραγματοποιεί ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΠΑΖΑΡ στο ξενοδοχείο Athens Hilton ( Βας.Σοφίας 46) την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου από τις 10,30 ως τις 20,30.
 
Στο μπαζάρ θα διατίθενται είδη σε προσιτές τιμές από επώνυμα καταστήματα, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του σωματείου. Μπορούμε να ψωνίσουμε για τον εαυτό μας, το σπίτι μας, αλλά να κάνουμε και πανέμορφα δώρα στην οικογένειά μας και στους φίλους μας, ενόψει και των εορτών που πλησιάζουν, έχοντας δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε πολύ ωραία κοσμήματα γνωστών brands, είδη ένδυσης, αξεσουάρ, είδη διακόσμησης, χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια που θα μας μεταφέρουν στην υπέροχη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα! Αξίζει να σημειωθεί ότι το σωματείο “Καλλιπάτειρα” διοργανώνει επίσης:
 
 
 
Α) ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ OSCAR DE LA RENTA την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεττανία, του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη της Εθνικής μας ομάδας Καλλιτεχνικής-Συγχρονισμένης Κολύμβησης, ενόψει της Διεθνούς Διοργάνωσης Hellas Beetles Cup που θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο τον Ιούνιο του 2018.
 
 
 
Β) ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 21.00 στο Ecali club, στο οποίο οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία ν απολαύσουν την εξαιρετική ερμηνεύτρια Ηρώ Σαια συνοδευόμενη από τους μουσικούς της ορχήστρας του Σταύρου Ξαρχάκου, που θα μετέχουν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση. Τα έσοδα αυτής της εκδήλωσης θα διατεθούν για την προετοιμασία των Παραολυμπιακών αθλητών και αθλητριών ενόψει των Παραολυμπιακών Αγώνων Τόκυο 2020. Τιμή πρόσκλησης: 150 Ε (Πληροφορίες και αγορά προσκλήσεων: Π.Α.Σ.Γ ” Καλλιπάτειρα”, τηλ:2106800886, κ. Εύη Σαντα ).