Η μεγαλοπρέπεια της αίθουσας του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία» με τους βαρύτιμους κρυστάλλινους πολυελαίους και τα ακριβά πορσελάνινα σερβίτσια δεν φάνηκε να επισκιάζει την μεγαλοπρέπεια της Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας, μια μεγαλοπρέπεια που κυριαρχούσε στο χώρο και πήγαζε από μέσα της, από την γενναιοψυχία της,την αγάπη της για τους ανθρώπους και την αμέριστη διάθεση της για προσφορά! Αυτό ήταν διάχυτο στην ατμόσφαιρα στο παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο που διοργάνωσε πρόσφατα για 12η συνεχή χρονιά ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas, υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας, της συζύγου του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κυρίας Σίσσυς Παυλοπούλου και της Πρέσβεως Καλής Θελήσεως της Unesco Κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» με σκοπό τη στήριξη των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Νεογνών των κρατικών νοσοκομείων.
 
 
ΑΒΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΖΗΣΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΙΝΟΥ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ
 
Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, πραγματοποίησε εκτενή αναφορά στο έργο του σωματείου και ευχαρίστησε τους χορηγούς και κυρίως την κύρια χορηγό της βραδιάς κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine, όπως και τους μεγάλους δωρητές της χρονιάς , την κυρία Αλεξάνδρα Μαρτίνου, τον Κύριο Ανέστη Ιωαννίδη και την Κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου. Η Κυρία Ελένη Μπούση, φίλη της Πριγκίπισσας Αικατερίνης και Πρόεδρος του Hippocratic Cancer Research Foundation στην Αμερική, στην ομιλία της τόνισε την δύναμη της φιλανθρωπίας και την μεγάλη προσπάθεια της για ένα καλύτερο μέλλον.
 
ΖΗΣΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, ΑΒΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΣΗ, ΑΒΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΙΝΟΥ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ
 
 
Τους παρευρισκομένους συγκίνησε ιδιαίτερα η Πριγκίπισσα Αικατερίνη καθώς αναφέρθηκε στις ανάγκες που υπάρχουν και τόνισε ότι ο σκοπός και η επιτυχία της ζωής είναι η προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Η ζωή και ενός μόνο ανθρώπου, τόνισε η Πριγκίπισσα, αξίζει να αγωνιζόμαστε και αναφέρθηκε στην ιστορία ενός κοριτσιού που είχε απειροελάχιστες πιθανότητες να ζήσει και όμως με την συνδρομή της Πριγκίπισσας Αικατερίνης, καθώς και της Πρόεδρου της «Ελπίδας» Μαριάννας Βαρδινογιάννη, σώθηκε και σήμερα είναι μια νεαρή φοιτήτρια!
 
 
 
Ο Διευθυντής της Μονάδας Νεογνών του νοσοκομείου παίδων Π. & Α Κυριακού Δρ. Ιωάννης Παπαδάτος ευχαρίστησε για την δωρεά ιατρικού εξοπλισμού αξίας 500.000 ευρώ που έλαβε το Lifeline. Η Διευθύντρια του νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου» Δρ. Μαργαρίτα Τζάκη ευχαρίστησε το Lifeline Hellas για την μεγάλη του προσφορά και την συνεχή του υποστήριξη στις σοβαρές ανάγκες του νοσοκομείου. Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση της βραδιάς που επιμελήθηκε όπως πάντα η κα ΄Εμη Τρικάρδου και διασκέδασαν με το μουσικό πρόγραμμα της θεατρικής παράστασης «Μολυβένιος Στρατιώτης» της Μαριάννας Τόλη και τον βαρύτονο Νίκο Καραγκιαούρη. Την εκδήλωση παρουσίασε η αγαπημένη ηθοποιός Κυρία Κατερίνα Λέχου.
 
 
 
Οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα από την Estee Lauder, την εταιρεία Λάβδας καθώς και τα υπέροχα γούρια της Άννα Μαρία Μαζαράκη. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο γιός της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγό του Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews και η αδελφή της Πριγκίπισσας κα Μπέττυ Ρουμελιτη. Παρευρέθησαν επίσης o Επίτιμος Πρεδρος του οργανισμού κος Ιωάννης Τρίκαρδος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, ο κος Γιάννης Σαχίνης, η κα Φλερ Ποταμιάνου, η Δρ. Φαίη Πεσκέση Παπαδοπολου, η κα ΄Ερση Τσακίρογλου, η κα Ρόη Κωσταντά, η κα Νάσια Παπαμανλη, και η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα. Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος εκλεκτών προσκεκλημένων!
 
 ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΙΝΟΥ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ, ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΣΗ
 Η ΧΡΥΣΗ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΑΛΕΞΙΑ ΣΤΕΛΛΑ ΜΑΝΤΖΑΡΗ, Η ΣΙΣΣΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
 ΝΑΝΤΑ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ, ΛΙΖΑ ΕΒΕΡΤ, DAVID ANDREWS, Δρ. ΑΝΤΖΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ANDREWS
 Η δρ.ΦΩΦΗ ΚΑΜΠΟΣΙΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΓΕΛΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΝΙΚΟΣ ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΥΖΟΥΜΗ, ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
 ΑΛΕΞΙΑ ΣΤΕΛΛΑ ΜΑΝΤΖΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ
 Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ HIPPOCRATIC CANCER RESEARCH FOUNDATION ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΣΗ
 ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΙΕΡΡΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ, ΦΛΕΡ ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΣ
 ΛΙΤΣΑ ΛΑΒΔΑ, ΕΡΣΗ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ
 ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΧΟΥ
 ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΑΣΙΑ ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗ
 ΦΑΙΗ ΠΕΣΚΕΣΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΖΩΗ ΤΣΑΒΛΙΡΗ
 ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΣΗ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
 ΛΙΖΑ ΕΒΕΡΤ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΤΖΑΚΗ, ΦΛΕΡ ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ
 ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΜΗΛΙΑΡΗ, Δρ ΦΩΦΗ ΚΑΜΠΟΣΙΩΡΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΗΓΑΣ
 ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΣΙΤΣΙΚΑ, ΠΑΝΑΓΗΣ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ, ΕΜΗ ΤΡΙΚΑΡΔΟΥ
 ΦΛΕΡ ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΥ, ΜΑΡΙΖΑ ΦΑΣΙΑΝΟΥ
 Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΙΓΓΛΕΣΗ
 Η Δρ. ΦΑΙΗ ΠΕΣΚΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΙ ΡΟΔΗ ΚΡΑΤΣΑ
 Η ΝΑΛΙΤΑ ΚΑΡΡΕΡ, Η ΕΜΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ, ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ Δρ. ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗΣ ΚΑΙ Δρ. ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ ΚΑΙ Ο dr.Στελιος Αγγελίδης κ Αγγελικη Αγγελίδη
 ΝΙΚΟΣ ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΥΖΟΥΜΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΧΙΝΗΣ
 ΑΝΕΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ, ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΡΟΓΔΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
 ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ, ΕΜΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ
 ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΣΗ ΚΑΙ Δρ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ
 Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΙΤΑΛ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΕΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΗ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ