Με μουσική υπόκρουση το κύμα και με θέα τη θάλασσα που δρόσιζε το βλέμμα και την ατμόσφαιρα εν μέσω καλοκαιρινού καύσωνα, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία πρόσφατα στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος άλλη μία φιλανθρωπική εκδήλωση του Προξενείου της Ακτής Ελεφαντοστού με σημαντικό σκοπό!
Η Πρόεδρος της Ακτής Ελεφαντοστού Μέρω Κεσεσίογλου και η συνεργάτιδα της Λέμυ Κοντονή
 
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να συγκεντρωθόυν χρήματα ώστε να ενισχυθούν οικονομικά τα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS ΕΛΛΑΔΟΣ, αλλά και για το ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΕΛΛΑΣ, που στεγάζει ορφανά παιδιά που οι γονείς τους πέθαναν από AIDS και τα ίδια είναι φορείς.
Τάτη Μπόκοτση, Βασιλική Καραγιάννη, Λέμυ Κοντονή
 
Χάρη στη προσέλευση και την ανταπόκριση των φίλων που στηρίζουν με κάθε τρόπο το έργο της Προξένου της Ακτής Ελεφαντοστού και Προέδρου της Οργάνωσης «Ελληνική Δράση για την Αφρική κας Μέρω Κεσεσίογλου ο σκοπός επιτεύχθηκε και συγκεντρώθηκαν τα απαραίτητα χρήματα!
Αλις Δικαίου, Μέρω Κεσεσίογλου
 
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η κα Αλίς Δικαίου διοργάνωσε άρτια την επίδειξη μόδας με τα υπέροχα καινούργια καφτάνια της Δέσποινας Μοιραράκη από τη συλλογή της “Desmira”, καθώς και με τα υπέροχα μαγιώ GOTTEX.
Δέσποινα Μοιραράκη, Αλις Δικαίου
 
Η όμορφη φωνή της κόρης της Μπέσυς Αργυρακη, Εβελίνας Νικόλιζα «έντυσε» μουσικά τη βραδιά με τον καλύτερο τρόπο! Και όλα αυτά στο πλαίσιο ενός συνεχούς μεγάλου αγώνα για την βελτίωση συνθηκών διαβίωσης για τα παιδιά της Αφρικής, μιας μεγάλης προσπάθειας που έχει ξεκινήσει εδώ και 36 χρόνια η υπεδραστήρια κα Μέρο Κεσεσίογλου, που χαίρει της εκτίμησης και της στήριξης όλων!
 
Χάρης Χατζής, Λέμυ Κοντονή, Ιωάννα Ευθυμίου, Λίλη Παναγούλιας
Γεωργία Σιακαβάρα, Ιωάννα Ευθυμίου
Αλις Δικαίου, Αννα Μπέλια, Λέμυ Κοντονή, Βάσω Σταματάκου
Χάρης Χατζής, Βεατρίκη Εργκα, Λέμυ Κοντονή, Μαρίζα Λέκα