Το φιλανθρωπικο σωματειο “ΑΜΑΡΥΛΛΙΔΕΣ”, ετοιμάζεται για ακομα μια φορα να προστατεψει και αλλα σωματεια και ευπαθείς ομάδες κάτω απο την μεγάλη του ομπρέλα! Με σύνθημα την ΑΓΑΠΗ και την ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ οι ” Αμαρυλλιδες” το Σάββατο 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ και ώρα 21.00 διοργανώνουν στο EKALI CLUB ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΧΟΡΟ ,με τίτλο”HOLLYWOOD MASQUERADE PARTY” ,ΜΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ!
Οι Αμαρυλλιδεs είναι ένας γυναικείος, φιλανθρωπικός σύλλογος που ιδρύθηκε το 2007 και που βοηθάει αναξιοπαθουντεs καθωs και αλλα φιλανθρωπικα σωματεια που εχουν αναγκη. ΣΚΟΠΟΣ του συλλόγου είναι αυτα που η ίδια η Προεδροs του η ΝΙΚΗ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ πρεσβεύει και που την διακρίνουν σαν άνθρωπο ,δηλαδη η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΊΣ ΕΓΩΙΣΜΟ , η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ,η δοτικοτητα και η Φιλια!
Η πρόεδρος των ” Αμαρυλλιδων” Νικη Παξιμαδακη
Η εκφραση τηs αγαπηs αυτηs και τηs αλληλεγγύης,δεν εξαντλειται μονο στην προσφορα σε οικονομικο επιπεδο,αλλα ολοκληρώνεται με επισκέψεις της ίδιας της προέδρου και των μελών του Δ.Σ στους αναξιοπαθούντες,και με παρακολουθηση της σωματικής, αλλα και της ψυχικής τους υγείας!
Το Δ.Σ ΤΩΝ “ΑΜΑΡΥΛΛΙΔΩΝ”, ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗ,ΧΑΡΑ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ, ΕΛΠΙΔΑ ΚΛΟΝΤΗΡΗ, ΝΙΚΗ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΜΑΡΥΛΛΙΔΩΝ ), Μαίρη Ζαχαριαδου, ΛΙΑ ΚΥΡΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ
Αυτη την φορα ταΈΣΟΔΑ απο την εκδηλωση του Σαββατου θα διατεθουν στον ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΜΟΡΡΟΦΙΛΙΚΩΝ και στην ” ΠΊΣΤΗ”, που ειναι σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ( Νοσοκομειο Παιδων Αγια Σοφια)
Την εκδήλωση επισης θα ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ, όπως και την προηγούμενη φορα, η γνωστη για την συμμετοχή της σε φιλανθρωπικές δράσεις , εκδότρια περιοδικου με ύλη σχετική με φιλανθρωπικές δραστηριότητες και εγκριτη δημοσιογράφος της huffingtonpost ΕΜΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ!
Σε προηγούμενη εκδήλωση των ” Αμαρυλλιδων” ανάμεσα στην Νικη Παξιμαδακη και στην Εμυ Λιβανιου
Απο τις προηγούμενες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις των ” Αμαρυλλιδων” , που ειχαν στεφθει με μεγαλη επιτυχια, κάποιες είχαν σκοπο την αντιμετώπιση του Παιδικού τραυμάτος , την ενισχυση της ” Πνοής”, καθώς και της ” Δράσης” της κ.Λαιμου,την στηριξη μοναδων εντατικής θεραπείας νεογνών κρατικών νοσοκομείων , μεσω του ανθρωπιστικού Οργανισμού ” Life Line Hellas” , και την στηριξη της “Κιβωτου του κόσμου “, μια και που η Προεδρος του σωματείου Νικη Παξιμαδακη διατηρει άριστες σχέσεις με τον πατέρα Αντωνιο . Αυτο το Σαββατο λοιπον ας γίνουμε χολλυγουντιανοι σταρ, ΑΣ ΛΑΜΨΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΜΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΛΑΜΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ! ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΗΩΝ , ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!
Τιμη πρόσκλησης:45 Ευρω Τηλεφωνα: 210- 2774134 , 6973207593