Το Ecali Club διοργάνωσε πρόσφατα μια βραδιά προς τιμήν της γλύπτριας Αλεξάνδρας Αθανασιάδη. Αφορμή υπήρξε η προβολή του ντοκιμαντέρ «Θραύσματα – Αλεξάνδρα Αθανασιάδη» της σκηνοθέτιδας Μαριάννας Οικονόμου σε παραγωγή της Marni Films.
FRANCOIS JOIRE, ΕΛΕΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ, ΧΑΡΙΕΤ ΜΕΡΚΑΤΙ
 
Πριν την προβολή της ταινίας έγιναν σύντομες ομιλίες μεταξύ άλλων από τη Μαριάννα Οικονόμου, σκηνοθέτιδα του ντοκιμαντέρ, την ίδια τη γλύπτρια, Αλεξάνδρα Αθανασιάδη και τον Ράλλη Κιράνη, Υπεύθυνο Λειτουργίας και Μελών του Ecali Club.
ΜΑΡΙΖΑ ΦΑΣΙΑΝΟΥ, ΜΑΪΡΑ ΤΣΑΒΛΙΡΗ
 
 
 
Λίγα λόγια για την Αλεξάνδρα Αθανασιάδη: Η Αλεξάνδρα Αθανασιάδη γεννήθηκε το 1961 στην Αθήνα, όπου ζει και εργάζεται. Οι ανώτερες σπουδές της ξεκίνησαν το 1978 στο Franklin College του Λουγκάνο. Το 1979 έγινε δεκτή στο Ruskin School of Drawing and Fine Art του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, από όπου αποφοίτησε το 1982 με διάκριση και πτυχίο Bachelor of Fine Arts στη γλυπτική και τη χαρακτική. Συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Columbia University της Νέας Υόρκης και το 1984 έλαβε από εκεί πτυχίο Master of Fine Arts στη γλυπτική. Ασχολήθηκε επίσης με τη σκηνογραφία στη Νέα Υόρκη και την Αθήνα. Έργα της βρίσκονται σε σημαντικές συλλογές ανά τον κόσμο. Από το 1984 μέχρι σήμερα έχει παρουσιάσει έργα της σε πολλές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις.
 
 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ, ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΙΦΑ
 
 
 
Λίγα λόγια για το Ecali Club: Στα μέσα της δεκαετίας του 1960 γεννήθηκε η ιδέα της δημιουργίας ενός τόπου κοινωνικής συνύπαρξης των λιγοστών κατοίκων της μικρής τότε κοινότητας της Εκάλης. Ως αποτέλεσμα, το 1971 ιδρύθηκε το Ecali Club, μια αυστηρά ιδιωτική λέσχη, που έγινε πόλος έλξης για τα Μέλη του, με σκοπό τη δημιουργία ενός ζεστού και φιλόξενου χώρου που θα αγκάλιαζε τα Μέλη της Κοινότητας, προσφέροντας αναβαθμισμένες υποδομές και υπηρεσίες. Στα χρόνια που ακολούθησαν ο πληθυσμός της Εκάλης και των Βορείων Προαστίων γνώρισε αξιοσημείωτη αύξηση ενισχύοντας σημαντικά τον αριθμό των Μελών του Ecali Club, το οποίο παραμένει έως σήμερα σημείο συνάντησης για άθληση, χαλάρωση, διασκέδαση και δημιουργία. Το Ecali Club, ενταγμένο μέσα σε ένα υπέροχο φυσικό τοπίο, προσφέρει ζεστό, οικογενειακό περιβάλλον, μια δυνατή επιχειρηματική κοινότητα, σύγχρονες εγκαταστάσεις, ασφάλεια και ιδιωτικότητα, άριστη ποιότητα υπηρεσιών, διακριτική πολυτέλεια, καθώς και ψυχική και σωματική ευεξία.
 
 
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΡΟΝΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΑΣΤΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΒΛΙΡΗΣ
RICHARD ΚΑΙ EIA JACKSON
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΙΩΣΗΦ ΤΟΥΠΑΙΤ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ, ΕΛΕΝΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ
ΡΑΛΛΗΣ ΚΥΡΑΝΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ
ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΛΑΥΤΗΣ, ΚΟΡΑΛΙΑ ΚΑΡΑΝΤΗ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΑΝΥΦΑΝΤΗ, ΜΑΡΙΖΑ ΦΑΣΙΑΝΟΥ
ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΓΕΝΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΙΠΕΡΙΓΚΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΡΙΤΣΑΚΟΣ
FRANCOIS JOIRE, ΕΛΕΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΧΑΡΗΣ ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ, ΜΑΝΟΥΕΛΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ
 
 
 
 
 

 

ΠΗΓΗ: studio panoulis