Φιλοι μου,με συγκινήσατε βαθυτατα! Σπάσατε με τις ευχές σας την οθόνη του computer μου,ραγίσατε την καρδια μου, γκρεμίσατε το inbox μου, χαράξατε ανεξιτηλα τη μνήμη μου! Φράκαρε το computer μου με τοσεs ευχεs, παρ ολιγο να μην χωρέσει τοση αγαπη,Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΧΩΡΑΕΙ!
 
Χθεs λοιπον, που είχα τα ΓΕΝΕΘΛΙΑ μου, δεν εγινα μόνο κατα 1 χρονο μεγαλυτερη,αλλα έγινα κατα 1 Χρονο ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ σε εμπειρίες, σε στιγμές, σε φίλους, πιο πλούσια σε αγάπη, ευτυχία, πληρότητα και σε Ζωη! Χθες δεν μεγαλωσα, αλλα μίκρυνα κατα 1 χρονο, αφού ΖΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗΣ ΕΦΗΒΕΙΑΣ,οπου δεν χωρούν συμβιβασμοι ,”πρεπει” και υποκρισίεs,παρα μονο Ειλικρίνεια, ΤΟΛΜΗ,”ΘΕΛΩ”,ΘΑΡΡΟΣ,ΠΑΘΟΣ, ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ! Νιώθω καθολου κουρασμενη, καθόλου “συνταξιουχοs” τηs ζωηs,αλλα ανάλαφρη σαν παιδουλα,με ανοικτο μυαλο, φρέσκια σκέψη και δροσερή ψυχή σαν έφηβη, λεs και τωρα “βγαίνω εξω”πρωτη φορα! ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΛΑΧΤΑΡΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΩ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,(αυτο άλλωστε το εχω περίτρανα αποδειξει), ΝΑ ΖΗΣΩ ΝΕΕΣ ΖΩΕΣ, (ΚΑΙ 100 ΖΩEΣ ΑΝ ΜΟΥ ΕΦΤΑΝΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ), ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΩ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΖΟΥΜΗΣΩ ΟΛΕΣ,ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΝΕΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ,ΝΑ ΓΙΝΩ ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΡΩΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
 
Αυτη η ορεξη για ζωη,η αρνηση του να παραιτεισαι ,αυτη η διαθεση του να εισαι ” ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ”, ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΟΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ ΚΑΙ ΑΠΛΟΣ ΘΕΑΤΗΣ ΤΗΣ, αυτο που βγαινει ανεπιτηδευτα στη σκεψη και ακτινοβολει στο βλεμμα , και το γεμιζει φρεσκαδα ,λαμψη και δροσιά, αυτη η “αβασταχτη ελαφροτητα του ειναι”, αυτό νομίζω ειναι ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗΣ ΕΦΗΒΕΙΑΣ ( οπωs τουλάχιστον την νιώθω εγω) και ΤΟ ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ και κανένα μποτοξ, κρέμα ή πλαστικη επέμβαση δεν μπορει να το υποκαταστήσει…
Σημερα μου κανατε πολύτιμο ΔΩΡΟ για τα ΓΕΝΕΘΛΙΑ μου τις ευχές και την αγάπη σας. ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΔΩΡΑ όμως που δεν θα άλλαζα με όλα τα χρυσάφια του κόσμου, εκτός απο την ύπαρξη τους, μου τα έκαναν οι δυό μικροί μου άγγελοι, μαζι με τα δεκάδες ” αγαπώ ” τους, και ειναι αυτα: