Και όμως, να που υπάρχουν και πλαστικοί χειρουργοί που δεν καταπιάνονται μόνο με την επιφάνεια και την εξωτερική εμφάνιση μιας γυναικας, αλλά και με το βάθος και την ουσία της ίδιας της ζωής! Πού δεν αρέσκονται μόνο να εισπράττουν και να κερδίζουν σε χρήμα, αλλά να προσφέρουν ένα κομμάτι από τον εαυτό τους και έτσι να γίνονται πλουσιότεροι στη ψυχή τους! Τέτοια φωτεινή εξαίρεση είναι ο low profile πλαστικός χειρουργός Ευθύμιος Χονδραλής, ο οποίος είναι γνωστός τόσο για την ικανότητα του στην πλαστική χειρουργική, όσο και για την έντονη φιλανθρωπική του δράση.
Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Ευθύμιος Χονδραλής
 
Ο κ.Χονδραλής λοιπόν θα διαθέσει όλα τα έσοδα που θα εισπράξει από την εργασία του τις ημέρες 19 και 20 Δεκεμβρίου για την ενίσχυση του Συλλόγου παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ»! Παράλληλα τις συγκεκριμενες ημέρες ο γιατρός και το πολυπρόσωπο team του, φορώντας μπλούζες της « ΦΛΟΓΑΣ» θα στείλουν και τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση στους μικρούς μαχητές της ζωής που κλήθηκαν τόσο νωρίς να δώσουν έναν άνισο αγώνα, στέλνοντας παράλληλα δύναμη και κουράγιο στις οικογένειές τους!
 
εν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός πλαστικός προχωράει σε μια τέτοια κίνηση. Ήδη πέρυσι και πρόπερσι ο κ.Χονδραλής είχε διαθέσει πάλι στη « ΦΛΟΓΑ» ένα σημαντικό ποσό,που αποτελούσε όλες τις εισπράξεις που έκανε παραμονές Χριστουγέννων, που είναι και οι μέρες του μεγαλύτερου κέρδους, μια που αποτελούν ημέρες αιχμής για τις γυναίκες που θέλουν να γιορτάζουν όμορφες και περιποιημένες στα ρεβεγιόν τους.
 
Ο κ.Χονδραλής με το εξειδικευμένο προσωπικό του
 
Αξίζει δε να σημειωθεί ότι πριν 2 χρόνια περίπου ο κ.Χονδραλής υιοθέτησε την ευχή ενός παιδιού του φιλανθρωπικού σωματείου «make a wish», για την πραγματοποίηση της οποίας διέθεσε ένα επίσης σημαντικό ποσό, καθώς και ότι κάνει συστηματικές χορηγίες στο φιλανθρωπικό Σωματείο «Καλλιπάτειρα» του παραρτήματος της Πάτρας.
Ευθύμιος Χονδραλής
 
Δρ. Ευθύμιος Χονδραλής
 
Μια νέα χρονιά ανατέλλει σε λίγο καιρό και εύχομαι ο εθελοντισμός, η αγάπη, η κοινωνική αλληλεγγύη και η ανθρώπινη ευαισθησία να κάνουν τα θαύματά τους απέναντι σε ανθρώπους που αδικήθηκαν από την ίδια τη ζωή… Συγχαρητήρια γιατρέ που είσαι φωτεινό παράδειγμα για όλους μας! Εύχομαι του χρόνου τέτοιες χριστουγεννιάτικες μέρες να σε ακολουθήσουν πολλοί…
 
 
 
 
Ευθύμιος Χονδραλής:
Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 105-107-Αθήνα
Τηλ: 2130050330
http://hondralis.gr/