Μιά από τις υποψηφιότητες που έχω ξεχωρίσει για το δημοτικό συμβούλιο στην Αθήνα είναι η σύμβουλος Επικοινωνίας και δημόσιων σχέσεων, ραδιοφωνική παραγωγός, παρουσιάστρια και γνωστό για τη σοβαρότητά της «πρόσωπο» της σόουμπιζ Κατερίνα Γκαγκάκη. Η Κατερίνα Γκαγκάκη που κατεβαίνει με το συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη με πολλή όρεξη για «δουλειά», είναι γνωστή για την ευφυία της, το ήθος της, τις λαμπρές σπουδές της, τον επαγγελματισμό της, την ετυμολογία της, το καυστικό της χιούμορ, τις τεκμηριωμένες θέσεις της και κυρίως για την αγάπη της για την Αθήνα και για την αγωνιστική της διάθεση όσον αφορά τη προστασία του περιβάλλοντος της φυσικού και μη, την προστασία των αδέσποτων ζώων και την προστασία και ασφάλεια του Αθηναίου πολίτη!
 
 
Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Αθήνα με το συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη Κατερίνα Γκαγκάκη
 
Η ίδια σε συνέντευξη που έδωσε στο Open δήλωσε μεταξύ άλλων: «Την Αθήνα την αγαπάω περισσότερο από κάθε άλλη πόλη της Ευρώπης, οπουδήποτε και αν έχω ζήσει. Δεν ξέρω να σας πω για αξιώματα ή για συγκεκριμένα αντικείμενα, αλλά αν μπορώ να βοηθήσω, να βοηθήσω. Αν φτάνει αυτό καλώς. Φαίνεται ότι μπορεί και να φτάνει»
 
 
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑΚΗ: Η Κατερίνα Γκαγκάκη έχει γεννηθεί στη Μυτιλήνη και έζησε εκεί μέχρι την ηλικία των πέντε ετών. Στη συνέχεια πήγε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών! Σπούδασε ψυχολογία, Media Perception Management και Image Making και έχει κάνει μεταπτυχιακό στην Κοινωνική Ψυχολογία και Οργανωσιακή Ψυχολογία στο London School of Economics. Εργάστηκε σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες προσφέροντας σημαντική βοήθεια στην ανάπτυξη της επικοινωνίας και των δημόσιων σχέσεων. Σε ηλικία 28 ετών εργάστηκε στην Vodafone στο τμήμα δημοσίων σχέσεων ως διευθύντρια επικοινωνίας. Από το 2005, βρίσκεται στο χώρο των media και έχει αναλάβει τη θέση της Διευθύντριας Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Το 2008 ανέλαβε ρόλο κριτή σε talent shows και τηλεοπτικά προγράμματα όπως το Your Face Sounds Familiar και το X – Factor. Το 2016 παρουσίασε στο Mega Κύπρου το talent show «Like a Star» με κριτές τους Sunny Μπαλτζή, Λάμπη Λιβιεράτο και Πέτρο Πολυχρονίδη. Έχει αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις στη ΜΚΟ Αποστολή της Αρχιεπισκοπής, αξιοποιώντας την πολυετή πείρα της στον κλάδο των δημοσίων σχέσεων, αναδεικνύοντας και προωθώντας ταυτόχρονα το φιλανθρωπικό έργο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Το 2017 την είδαμε στο talent show «Star Academy» στο Epsilon Tv, εκτελώντας χρέη διευθύντριας της σχολής.