«Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί στη σκηνή σα ροκ συγκρότημα κι αν μας αντέξει το σκοινί θα φανεί στο χειροκρότημα», θα τραγουδήσει η Αλκηστις Πρωτοψάλτη για τα παιδιά της ευχής! Για τα παιδιά που πρέπει να πιστέψουν πως θα «αντέξει το σκοινί» και που χρειάζονται το δικό μας χειροκρότημα. Ελάτε να χειροκροτήσουμε την Αλκηστη Πρωτοψάλτη και μαζί τα παιδιά της ευχής, τα παιδιά του “make a wish” Hellas που δίνουν αγόγγυστα τον ανηφορικό αγώνα τους και μας δίνουν μαθήματα ζωής! Η Άλκηστις Κάνει-Μια-Ευχή σε μια ξεχωριστή παράσταση που θα δώσει την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, στον υπέροχο χώρο του Gazarte, για την υποστήριξη του έργου του Οργανισμού του make a wish Hellas!
 
Η σπουδαία ερμηνεύτρια, ευαισθητοποιημένη σε θέματα υγείας των παιδιών, συμβάλλει στην προσπάθεια του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, με μία επιπλέον παράσταση που εντάσσεται στο πρόγραμμα εμφανίσεών της, προκειμένου να μπορέσουν περισσότερα παιδιά με πολύ σοβαρές ασθένειες, να βιώσουν τη μεταμορφωτική δύναμη μιας ευχής που βγαίνει αληθινή. Στην παράσταση η Άλκηστις είναι «Σε απευθείας σύνδεση» με το κοινό της, πλημμυρισμένο με τα τραγούδια της που αγαπάμε, τραγούδια που ξυπνάνε μνήμες, με ευαισθησία, συμμετοχή και ενέργεια! Μαζί της μία ομάδα σπουδαίων μουσικών που δημιουργούν μοναδικές εικόνες, ξεχωριστές στιγμές και μας χαρίζουν μελωδίες, σ’ ένα πρόγραμμα ανανεωμένο, αισιόδοξο με ρυθμούς γρήγορους και παθιασμένους….
 
Η γενική Διευθύντρια και η Πρόεδρος του make a wish Hellas Σάντρα Ζαφειρακοπούλου και Αναστασία Μανιά
 
 
Μία χίμαιρα μουσικής, ήχων και ενέργειας. Μια πηγή αισιοδοξίας, ελπίδας, χαράς και ζωής για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη!