Στην καρδιά της haute couture, στο Παρίσι, που αποτελεί και το όνειρο κάθε σχεδιαστή, η ελληνίδα σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη, παρουσίασε για δεύτερη φορά στην πολύχρονη καριέρα της ,την άψογη δουλειά της, την συλλογή της Άνοιξη /καλοκαίρι 2018, εδραιώνοντας έτσι την θέση της στο υψηλότερο σκαλοπάτι στο χώρο της μόδας.
Η παρουσία της συλλογής της στο Παρίσι έγινε στη διάρκεια του Paris Fashion Week Haute Couture και στο πολυτελές και έμβληματικο RITZ HOTEL στο κατάμεστο Salon Vendome!
 Η συλλογή της έχει τον τίτλο «Psyché» από την ελληνική λέξη ”Ψυχή”. Η Ψυχή, όπως λέει η μυθολογία ήταν τόσο όμορφη που έκανε την Αφροδίτη να τη ζηλέψει. Η Ψυχή αγάπησε τον Ερωτα κι έμειναν για πάντα μαζί στη γειτονιά των Θεών. Η ψυχή αποτελεί σύμβολο αγάπης, θετικής ενέργειας, αισιοδοξίας, ζωντάνιας, ευαισθησίας και έντονου συναισθηματισμού και ρομαντισμού! Και σε αυτή την συλλογή της η Σήλια Κριθαριώτη όχι μόνο έδειξε ότι διαθέτει η ίδια «ψυχή», αλλά και ότι μπορεί να κερδίσει και τις ψυχές όλων όσων παρακολούθησαν την υψηλή ραπτική της.
 
Η ταλαντούχα σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη
 
Στο κατάμεστο Salon Vendom την περίτεχνη, λαμπερή και εντυπωσιακή συλλογή της ελληνίδας σχεδιάστριας παρακολούθησε όλη η αφρόκρεμα των fashion editors, δημοσιογράφοι μόδας από όλον τον κόσμο, bloggers, στιλίστες και διασημότητες από τον χώρο της μόδας, όπως η νεουορκέζα style icon Olivia Palermo, η πανέμορφη Petra Nemcova, η Sarah Harris από τη Βρετανική Vogue, η Sara Parker- Bowles και πολλοί άλλοι, γεγονός που έκανε την ελληνίδα σχεδιάστρια να εκφράσει την ικανοποίηση της που άρεσε η συλλογή της σε ανθρώπους που η γνώμη τους έχει αξία.
 
Από την Ελλάδα ήταν η οικογένεια της σχεδιάστριας και φίλες της , όπως η Μιλένα Τσαβλίρη, η Ανούσκα και Μαρίνα Ραφαήλ, η Κατερίνα Κιάσσου, η Μπουμπού Μπαρμπαλιά, η Φαίη Μπαρμπαλιά, η Καλλιόπη Καρέλλα, η Hala Khouri, Rana Zein, η Χριστίνα Μήτση, η Χριστιάνα Παπαγεωργίου, η Βέτα Τσουκαλά, η Ιωάννα Μαρινοπούλου, η Σιλβίνα Κροντηρά, η Κατερίνα Κατόπη, και άλλοι
 
 
 
Στην παρουσίαση της collection συμμετείχε και η Λάις Ριμπέιρο, κορυφαίο μοντέλο από τη Βραζιλία, που έγινε γνωστή κυρίως από τη συμμετοχή της στις επιδείξεις της εταιρείας εσωρούχων Victoria’s Secret, ως ένα από τα «αγγελάκια» της (Victoria’s Secret Angels).
Ανάμεσα σε ντεφίλε διάσημων διεθνών οίκων υψηλής ραπτικής, η Ελληνίδα σχεδιάστρια έδειξε να μην υστερεί σε τίποτα απο τους παγκοσμίως διάσημους σχεδιαστές μόδας και να εκπροσωπεί επάξια στον χώρο της μόδας την χώρα μας και μάλιστα σαν θετική φωτεινή εξαιρεση, σε μια στιγμή που τα περισσότερα γεγονότα που συμβαίνουν στην Ελλάδα αμαυρώνουν την φήμη της, αντί να την ενισχύουν…