Εικαστικό γεγονός αποτελεί ο ερχομός του αληθινού σταρ του street art Mr. Brainwash για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ως προσκεκλημένος της γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στη Μύκονο, όπου πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα, με μεγάλη λαμπρότητα, τα εντυπωσιακά εγκαίνια της πρώτης του έκθεσης στη χώρα μας.
ΒΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΠΑΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ, MR. BRAINWASH, ΒΙΚΥ ΛΕΑΝΔΡΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΝΤΙΠΠΑ
 
Ο δυναμικός καλλιτέχνης δήλωσε γοητευμένος από τη Μύκονο και από την έκθεση του στο κεντρικό Ματογιάννι στην αίθουσα της Kapopoulos Fine Arts, η οποία τον εκπροσωπεί αποκλειστικά στην Ελλάδα και Κύπρο. Αληθινή κοσμοσυρροή σημειώθηκε στα εγκαίνια, με τους δύο οικοδεσπότες Μαρίνα και Βαγγέλη Καπόπουλο να υποδέχονται τους περί τους δύο χιλιάδες φιλότεχνους που έδωσαν το παρών και θαύμασαν τα πρωτοποριακά έργα του Mr. Brainwash από τις 9.00 το βράδυ, ως τις 2.00 τα ξημερώματα.
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΛΑΤΣΗ, ΝΙΚΗ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ
 
Ανάμεσα τους κορυφαία ονόματα της κοινωνικής και δημόσιας ζωής της χώρας μας, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν από την ανατρεπτική σύλληψη των θεμάτων του Mr. Brainwash, από τον τρόπο που προσεγγίζει τις εμβληματικές φιγούρες του και από τα εκρηκτικά χρώματα του.
ΝΤΕΠΥ ΣΙΔΕΡΑΚΗ, MR. BRAINWASH
 
Η έκθεση του Mr. Brainwash ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γαλλία και εδρεύει στο Λος Άντζελες, ως μια αληθινά προκλητική φιγούρα στον κόσμο του street art, συνεχίζεται στη γκαλερί Kapopoulos Fine Arts ως τις 26 Ιουλίου.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΕΙΜΕΤΗΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΥΛΒΙΑ ΜΕΙΜΕΤΗ
 
Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: 11.00-15.00, 19.00-1.00. Kapopoulos Fine Arts: Ενόπλων Δυνάμεων 15, κεντρικό Ματογιάννι, Μύκονος
ΜΑΚΗΣ ΔΑΝΑΛΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ, MR BRAINWASH, ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΑΚΚΟΣ, ΠΩΛΙΝΑ ΜΑΚΚΟΣ, ΝΙΚΗ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΥΛΒΙΑ ΜΕΙΜΕΤΗ, MR. BRAINWASH
ΝΤΕΠΥ ΣΙΔΕΡΑΚΗ, ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ
ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ
ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΑΚΚΟΣ, ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΙΚΗ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ
SAKE MR. BRAINWASH, MONK VALAE
 
ΝΙΚΗ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΟΥΛΑ ΛΙΑΚΟΥ
ΒΑΡΩΝΟΣ ΛΕΑΝΔΡΟΣ ΡΟΥΦΙΝ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΝΤΙΠΠΑ, ΒΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΠΑΣ, ΒΑΡΩΝΗ ΒΙΚΥ ΛΕΑΝΔΡΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ
 
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΝΙΚΗ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΝΤΕ ΣΟΟΥΖΑ, MR. BRAINWASH, ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΥΤΟΣ