Ένα εντυπωσιακό gala άφησε έντονα τη λαμπερή του γεμάτη γκλίτερ σφραγίδα στο Λος Ατζελες, όπου ο δημοφιλής σχεδιαστής Peter Dundas και ο ελληνικής καταγωγής Evangelo Bousis παρουσίασαν πρόσφατα την λαμπερή collection τους s/s2019, όπου κυριάρχησαν το μαύρο και μεταλλικά στοιχεία!
 
Evangelo Bousis, Emily Ratajkowski, Peter Dundas
 
Ο σκοπός του event που έγινε στο Beverly Hills Hotel είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μια που τα έσοδα από την εκδήλωση όπου παρουσιάστηκε το fashion show θα στηρίξουν το “Art of Elysiam”, έναν καλλιτεχνικό οργανισμό βασισμένο στην ιδέα ότι η τέχνη γίνεται καταλύτης για κοινωνική αλλαγή.
Τα ρούχα του Peter Dundas, ο οποίος κατα το παρελθόν έχει σχεδιάσει για τον Christian Lacroix, τον Cavalli, τον Jean Paul Gaultier, τον Ungaro και τον Pucci, έχουν προτιμήσει celebrities και λαμπερές σταρ της Αμερικής, όπως η Ευγενία Νιάρχου, η Μπιγιονσέ, η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ, η ζάμπλουτη Μπιάνκα Μπραντολίνι, η Μπέλα Χαντίντ, η Αλεσάντρα Αμπρόζιο, η Emily Ratajkowski, η Πόπι Ντελεβίν, την γνώμη των οποίων συχνά έχει εμπιστευθεί ο σχεδιαστής για τις περίφημες συλλογιές του, οι οποίες διακρίνονται για τα λαμπερά και σούπερ glamorous στοιχεία τους και για την πανδαισία χρωμάτων!
Πρόεδρος του οίκου Dundas και υπεύθυνος για την εικόνα του Peter Dundas είναι ο Ευάγγελος Μπούσης, ο οποίος έχει αναβαθμίσει σημαντικά τον Οίκο.
Ο Ευάγγελος Μπούσης, που είναι και κουμπάρος της Σοφίας Καρβέλα, ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο στο Παρίσι, με φωτογραφίσεις με τον διάσημο Μπρους Γουέμπερ αλλά και τον Mario Testino για τη Vogue Αυστραλίας, συνέχισε ως ηθοποιός κάνοντας μάλιστα και κάποιες εμφανίσεις με την Julianne moore, σε ταινία όπου παραγωγός ήταν η αδερφή του Βικτωρια, καθώς και στο sex and the city, όπου σε κάποιο επεισόδιο φλέρταρε με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και τελευταία ασχολείται δημιουργικά και με μεγάλη επιτυχία με το χώρο της μόδας! Το καλοκαίρι του 2018 μάλιστα άνοιξε εντυπωσιακό κατάστημα ρούχων στο Nammos στη Μύκονο με τον ταλαντούχο σχεδιαστή Peter Dundas! Ο Ευάγγελος Μπούσης, μέλος του διεθνούς jet set , πολίτης του κόσμου, που κινείται μεταξύ Σικάγου, Λος Ατζελες, Νεας Υόρκης, Λονδίνου, Παρισιού και Ελλάδας, κατάγεται από πλούσια ελληνική οικογένεια, αυτοδημιούργητη και βαθειά θρησκευόμενη!
 
Ο Ευάγγελος Μπούσης με τους γονεις του Ελένη Μπούση και Δημήτρη Μπούση
 
Πατέρας του Ευάγγελου είναι ο Ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας Δημήτρης Μπούσης, ιδιοκτήτης της αλυσίδας παντοπωλείων, Cermak Fresh Market, η οποία εμπορεύεται τρόφιμα από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πολωνία, τη Ρωσία, το Πουέρτο Ρίκο και το Μεξικό και μητέρα του η γνωστή για τη φιλανθρωπική της δραστηριότητα ως «μητέρα Τερέζα» Ελένη Μπούση! Η Ελένη Μπούση είναι παγκοσμίως γνωστή για την πλούσια φιλανθρωπική της δράση που εστιάζεται σε πολλούς τομείς: είναι Πρόεδρος του Γηροκομείου του Ιλλινόις, ιδρύτρια ορφανοτροφείου στην Κένυα και Πρόεδρος του Hippocratic Cancer Research Foundation, ενός από τα μεγαλύτερα κέντρα ερευνών για την καταπολέμηση του καρκίνου, για τις έρευνες του οποίου η Ελένη Μπούση πρόσφατα διοργάνωσε γκαλά στο Σικάγο, όπου συγκέντρωσε το ιλιγγιώδες ποσό των 3,5 εκατομμυρίων δολλαρίων, που θα διατεθούν ολοσχερώς για το σκοπό αυτό.
 
Φωτο της οικογένειας Μπούση και του Peter Dunda από το πρόσφατο γκαλά που διοργάνωσε στο Σικάγο η Ελένη Μπούση, Πρόεδρος του Hippocratic Cancer Research Foundation, όπου συγκέντρωσε το ιλιγγιώδες ποσό των 3,5 εκατομμυρίων δολλαρίων, που θα διατεθούν ολοσχερώς για τις έρευνες για την καταπολέμηση του καρκίνου.
 

Ο μικρός αδερφός του Ευάγγελου, ο Γιώργος Μπούσης, είναι νέος και ένας από τους 30 καλύτερους της λίστας του Forbes για το 2015, με την εταιρεία του, την Raise, να απασχολεί 100 εργαζόμενους και να αξίζει περισσότερο από 18 εκατομμύρια δολλάρια! Η αδερφή του Ευάγγελου η Βικτώρια Μπούση έχει 3 νομικά πτυχία και MBA από το MIT και είναι πετυχημένη παραγωγός στο Hollywood, που έχει κάνει γνωστές ταινίες. Πρόσφατα εξάλλου συζητήθηκε έντονα στην Ελλάδα το όνομα του μεγάλου του αδερφού, του Μιχάλη Μπούση, επειδή αγόρασε τον ΟΦΗ.

Peter Dundas, Ελένη Μπούση, Evangelo Bousis, Δημήτρης Μπούσης
 
Σε καιρούς πολύ δύσκολους για την Ελλάδα μας και για τη φήμη της, είναι πολύ σημαντικό να διαπρέπουν Έλληνες στο εξωτερικό, να κάνουν φιλανθρωπικό έργο και να δίνουν στην Ελλάδα μας την θετική εικόνα που της αξίζει!
Peter Dundas, Evangelo Bousis
Emily Ratajkowski, Ελένη Μπούση
Evangelo Bousis, Winnie Harlow, Peter Dundas, Emily Ratajkowski
Δημήτρης και Ελένη Μπούση
Emily Ratajkowski