Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης ανακοινώνει την υποστήριξη της Διεθνούς κολυμβήτριας και Πρωταθλήτριας Ελλάδος Νόρας Δράκου καθώς και του Τμήματος Κολύμβησης του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου στον οποίο ανήκει η αθλήτρια.
 
Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών στην Βουδαπέστη το 2017 είχε καταλάβει τη 15η θέση στα 50μ ύπτιο και την 18η θέση στα 100μ ύπτιο ενώ στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών στο Λονδίνο το 2016 ήταν 4η στα 50μ ύπτιο και 5η στα 50μ ελεύθερο. Στόχος της αθλήτριας είναι να πιάσει το όριο συμμετοχής της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολυμβησης της Νότιας Κορέας που θα διεξαχθεί από 21 έως 27 Ιουλίου 2019. Η Νόρα Δράκου βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και η προετοιμασία της έως τώρα πηγαίνει εξαιρετικά. Η πρωταθλήτρια είναι αποφασισμένη να πετύχει το στόχο της στη Νότια Κορέα και πέρα από το χρόνο για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, να κυνηγήσει μία ακόμα διάκριση. Η 26χρονη αθλήτρια συνδυάζει την κολύμβηση με τις σπουδές της στη Φιλολογία ενώ η επιμονή, η προσήλωση, η αυτοπειθαρχία και η μαχητικότητα είναι κάποια από τα δυνατά της χαρακτηριστικά τα οποία αποτελούν παράδειγμα για όλους.
 
Γιάννης Αποστολάκος (Team Manager Κολύμβησης του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου)-Νόρα Δράκου (Πρωταθλήτρια Κολύμβησης του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου)-Νικόλαος Α. Μακρόπουλος (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων)-Στέφανος Αυγουλέας (Αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου)
 
 
Η Νόρα Δράκου είναι Πρωταθλήτρια Ελλάδος επί σειρά ετών στα αγωνίσματα των 50 και 100 μέτρων ελεύθερο και ύπτιο. Κατέχει τα Πανελλήνια ρεκόρ στο ύπτιο. Μετράει ήδη δύο συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο το 2012 και στο Ρίο της Βραζιλίας το 2016.
 
 
 
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων, κ. Νικόλαος Α. Μακρόπουλος, καλωσορίζοντας την αθλήτρια υπογράμμισε ότι: «Είναι υποχρέωσή μας να υποστηρίζουμε αθλητές που με το ήθος κα τη μαχητικότητά τους εκπροσωπούν επάξια τη χώρα μας. Οφείλουμε να είμαστε κοντά στη νέα γενιά και να τους δείχνουμε ότι με σκληρή δουλειά, επιμονή και πειθαρχία όλα είναι εφικτά». «Είναι τιμή και προνόμιο να υποστηρίζουμε αθλητές με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της Νόρας και όλη η οικογένεια της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική της εύχεται αμέτρητες αγωνιστικές επιτυχίες με την υπόσχεση ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της». Από την πλευρά της, η Νόρα Δράκου, αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική για την απόφασή τους να αγκαλιάσουν την προσπάθειά της στον αθλητισμό, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι στην οικογένεια της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική. Η υποστήριξη της είναι τεράστιο πλεονέκτημα για εμένα προσωπικά. Ευχαριστώ θερμά τον κ. Νικόλαο Μακρόπουλο για τη στήριξη του και δεσμεύομαι να προσπαθήσω στο μέγιστο βαθμό».