Η Γενική Πρόξενος της Ακτής Ελεφαντοστού και Πρόεδρος του Ιδρύματος Ελληνικής Δράσης Αφρικής Μέρω Κεσεσίογλου, ετοιμάζει πυρετωδώς την επόμενη εκδήλωση του σωματείου με γνώμονα όπως πάντα την αγάπη, την αφοσίωση , τον εθελοντισμό, την αλληλεγγύη, το ομαδικό πνεύμα και κυρίως τον άνθρωπο και τη βελτιώση της διαβίωσής του!
Η Γενική Πρόξενος της Ακτής Ελεφαντοστού και Πρόεδρος του Ιδρύματος Ελληνικής Δράσης Αφρικής Μέρω Κεσεσίογλου
Στις 13 Δεκεμβρίου η κα Mero Kececioglou, -γνωστή για τις φιλανθρωπίες της και τις δωρεές της σε Αφρική και Ελλάδα , ετοιμάζει στο ανακαινισμένο ξενοδοχείο NJVATHENSPLAZA , επίδειξη μόδας με τα μοντέλα του διασήμου Αιγυπτίου σχεδιαστή Ahmed Fayez, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Ελληνικού νοσοκομείου στο Κάιρο!
Η Μέρω Κεσεσίογλου στο γραφείο της
Το ξενοδοχείο NJVATHENSPLAZA θα παραχωρήσει τρία από τα ανακαινισμένα δωμάτια του έτσι ώστε να φιλοξενηθούν οι επίσημοι καλεσμένοι του σωματείου και μια υπέροχη αίθουσα για να φιλοξενήσει την εκδήλωση που αναμένεται πως θα στεφθεί από μεγάλη επιτυχία!
Η κυρία Μέρω Κεσεσίογλου μαζί με τη δυναμική συνεργάτιδα της Λέμυ Κοντονή, την Σοφία Αρσενικού, στενή συνεργάτιδα του Προξενείου και με τον Μάριο Παντελίδη (account director), στο φιλόξενο εστιατόριο του ξενοδοχείου NJVATHENSPLAZA, το «The Parliament», προγραμματίζοντας την εκδήλωση