Παναγιωτάκη …Allez! Allez! , ” Πτωχέ άνθρωπε” …Θα αναφωνήσει με υπεροπτικό ύφος και με αλαζονεία φέτος η ” ξινή” , μεγαλομανής και σνομπ, αλλά ξεκαρδιστική Δήμητρα Παπαδοπούλου στο ρόλο της Μαντάμ Σουσους στο ομώνυμο έργο , που θα παιχτεί στο Παλλάς σε παραγωγή των Θεατρικών Σκηνών των ευρηματικών Γιάννη Κεντ και Πάνου Κατσαρίδη, που αναλαμβάνουν πλέον τη διαχείριση του ιστορικού Θεάτρου της Αθήνας.
 
 
 
Μετά την απίθανη Αννα Παναγιωτοπούλου, που είχε ταυτιστεί από το 1986 στις συνειδήσεις των θεατών με τον ρόλο, η μόνη που θα μπορούσε να την διαδεχτεί επαξίως είναι η ταλαντούχα Δήμητρα Παπαδοπούλου που έχει την κωμωδία αίμα της! Όχι μόνο σαν κωμική ηθοποιός αλλά και σαν πολύ πετυχημένη κειμενογράφος “το χει ” το κωμικό και έχοντας κάνει και τη διασκευή του έργου, είμαι σίγουρη ότι θα μπει απόλυτα στο πετσί του ρόλου της και θα προκαλέσει τσουνάμι από ξεκαρδιστικά γέλια στον … ” λαουτζίκο”, κάνοντας έτσι μια θριαμβευτική επανεμφάνιση στη θεατρική σκηνή του…” Μπίθουλα”- Παλλάς, μετά την πολύχρονη απουσία της ως ηθοποιού.
 
 
 
Οι συμπρωταγωνιστές της, ο Άλκης Κούρκουλος στο ρόλο του Μηνά Καντακουζηνού και ο Κώστας Κόκλας ως Παναγιωτάκης και 25 ακομα ηθοποιοί και μουσικοί, καθώς επίσης και η σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα αποτελούν επίσης εγγύηση για την μεγάλη επιτυχία του δημοφιλούς έργου του Δημήτρη Ψαθά, που ξεκίνησε σαν ευθυμογράφημα στο περιοδικό Οικογενειακός Θησαυρός το 1939, έγινε βιβλίο, νούμερο επιθεωρήσεων, θεατρικό έργο, κινηματογραφική ταινία, εκπομπή στο ραδιόφωνο και δύο φορές τηλεοπτικό σήριαλ, πάντα με τεράστια επιτυχία, αλλά και σηματοδότησε νοηματικά λέξεις της καθομιλουμένης, όπως ” Μαντάμ Σουσου”, ή ” Σουσου”, ή εμπλούτισε το ελληνικό λεξιλόγιο με λέξεις , όπως ” σουσουδιζω”! Η φετινή παράσταση στο θέατρο ” Παλάς” , που όπως προαναφέρθηκε πέρασε στα χέρια των ” θεατρικών σκηνών” , είναι μια υπερπαραγωγή γεμάτη γέλιο, συγκίνηση, νοσταλγία, σάτιρα και πολλή μουσική!
  
Η ονειροπαρμένη Σουσού ζει στην λασπωμένη γειτονιά του Μπύθουλα, με τον σύζυγο της Παναγιωτάκη.Η ίδια όμως ονειρεύεται μεγαλεία και θέλει να ξεφύγει από την μιζέρια φτιάχνοντας ένα δικό της παράλληλο σύμπαν. Τί θα γίνει όμως όταν το όνειρο γίνει πραγματικότητα?Πόση απόσταση χωρίζει τελικά το Μπύθουλα από το Κολωνάκι?Ποιό ρόλο θα παίξει ο μυστηριώδης Μηνάς Καντακουζηνός?Ποιό τίμημα θα κληθεί να «πληρώσει» η ηρωίδα μας?
 
Η εντυπωσιακή, πρωτότυπη και χαρούμενη συνέντευξη τύπου, που δόθηκε για το έργο, ξεκινούσε με ένα τραγούδι από τους συντελεστές του έργου και προαναγγέλει μια εξίσου εντυπωσιακή, χαρούμενη και πρωτότυπη εκτέλεση!
 

 

Πρωταγωνιστούν:
Δήμητρα Παπαδοπούλου, Άλκις Κούρκουλος, Κώστας Κόκλας

Παίζουν αλφαβητικά:

Γιούλη Αγγελή, Ηλιάννα Γαϊτάνη, Μελέτης Γεωργιάδης,Γιάννα Ζιάννη, Αναστασία Κελέση, Χρύσα Κλούβα, Φαίη Κοκκινοπούλου,Νικολέτα Κοτσαϊλίδου, Λάμπρος Κτεναβός, Ροζαμάλια Κυρίου, Αλέξανδρος Λασκαράτος, Τζεφ Μαράουι, Σοφία Μιχαήλ, Θάνος Μπίρκος, Κωστής Μπούντας, Γρηγόρης Ποιμενίδης, Κώστας Φλωκατούλας, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Γιώργος Ψυχογιός

Τραγούδι: Χριστίνα Μαξούρη
Συμμετέχει ζωντανή ορχήστρα

Συντελεστές:
Διασκευή-Απόδοση κειμένου: Δήμητρα Παπαδοπούλου Σκηνοθεσία- Δραματολογική Επεξεργασία: Γιάννης Κακλέας Σκηνικά: Μανόλης ΠαντελιδάκηςΚοστούμια: Νίκος Χαρλαύτης, Σοφία Νικολαϊδη
Μουσική: Μαρίζα ΡίζουKινησιολογική Επιμέλεια: Κυριάκος Κοσμίδης Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ Video Animation: Στάθης Ναυπλιώτης Ενορχήστρωση/Studio: Δημήτρης Σιόμπος Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης Βοηθός Σκηνοθέτη: Νουρμάλα Ιστυ Διεύθυνση Επικοινωνίας : Μαργαρίτα Δρούτσα

Ώρες και μέρες παραστάσεων·

Τετάρτη: 19.00 Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο: 21.00 Κυριακή: 19.00

Τιμές εισιτηρίων
VIP ZΩΝΗ: 80 ευρώ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ: 50 ευρώ Α ΖΩΝΗ: 30 ευρώ Β ΖΩΝΗ: 20 ευρώ Γ ΖΩΝΗ: 15 ευρώ Δ ΖΩΝΗ: 10 ευρώ

Η ηλεκτρονική προπώληση ξεκίνησε μέσω του δικτύου www.viva.gr Η προπώληση από τα Ταμεία του Θεάτρου Παλλάς, Βουκουρεστίου 3-5.

  
Γιάννης Κέντ, Δήμητρα Παπαδοπούλου
 
Γιάννης Κεντ, Λένα Νίτσου, Πάνος Κατσαρίδης, Μαρία Ψαθά
 
Μαρία Ψαθά, Πάνος Κατσαρίδης, Μαργαρίτα Δρούτσα
 
Μανώλης Παντελιδάκης, Αλκης Κούρκουλος
 
Κώστας Κόκλας
 
 Γιάννης Κεντ, Γιάννης Κακλέας, Πάνος Κατσαρίδης
 
Πηγή: papadakis press