Όλοι ξέρουμε ότι «σπίτι χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει», αλλά και χωρίς Δημήτρη πάλι δεν κάνει προκοπή! Σε λίγες μέρες θα γιορτάζουν οι μισοί Έλληνες και Ελληνίδες, Δημήτρηδες και Δήμητρες, αλλά και στη συνέχεια Μιχάληδες, Αγγελικές, Στέλιοι, Κατερίνες και Νίκοι, πολλοί εκ των οποίων είναι φίλοι/ες σας ή συγγενείς σας!
Έχετε σκεφτεί τι δώρο θα τους πάρετε για να τους δείξετε την αγάπη σας; Δώρο πρωτότυπο, ξεχωριστό, όχι από τα τετριμμένα και τα συνηθισμένα, αλλά κάτι που να δείχνει ότι επιμεληθήκατε με ιδιαίτερη φροντίδα, συναίσθημα και λεπτό γούστο αυτό που θα τους προσφέρετε! Γι αυτό φίλοι μου «ταξιδέψτε» στην ιστοσελίδα του «KLOSTI»και επιλέξτε ανάμεσα σε μοναδικές προτάσεις!
Το ηλεκτρονικό κατάστημα «KLOSTI» μας προτείνει υπέροχα δώρα για όλα τα γούστα των εορταζόντων, καθώς και για όλα τα βαλάντια τα δικά σας! Το KLOSTI έχει ιδιαίτερες, πρωτότυπες προτάσεις δώρων για όλα τα budget, που αξίζει να τις ανακαλύψουμε! Κατ αρχήν το «KLOSTI» είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που εμπνέεται από την ελληνική παράδοση και αναδεικνύει τις σύγχρονες ελληνικές δημιουργίες, ενώ παράλληλα στηρίζει την επιχειρηματικότητα των γυναικών και των νέων. Ονομάζεται «KLOSTI» γιατί εμπνέεται από την κλωστή: όπως η κλωστή ενώνει διάφορα υφάσματα μαζί έτσι και το «KLOSTI» με έναν αόρατο τρόπο μας ενώνει με τους δημιουργούς των προϊόντων που εμπορεύεται!
Η πλοήγηση στο eshop είναι εξαιρετικά εύκολη καθώς όλα τα αντικείμενα είναι χωρισμένα σε κατηγορίες. Και αφού η γιορτή του Αγ. Δημητρίου έχει πιο πολλούς άντρες αποδέκτες κατευθυνόμαστε κυρίως στα αντρικά δώρα! Υπέροχα ξύλινα αξεσουάρ όπως παπιγιόν, μανικετόκουμπα και καρτοθήκες κερδίζουν τις εντυπώσεις!
Παπιγιόν και μανικετόκουμπα από το ιδιαίτερο ξύλο ζεμπράνο!
Ξύλινη καρτοθήκη από ξύλο bubinga! Ένα πρωτότυπο δώρο που μπορεί να γίνει ακόμα πιο προσωπικό χαράσοντας τα αρχικά του αποδέκτη του!
Για μια πιο κλασική επιλογή δώρου, υπέροχη πρόταση είναι και τα ξύλινα κουτιά, χειροποίητες δημιουργίες βγαλμένες από άλλη εποχή!
Όλη την συλλογή με τα μοναδικά ξύλινα κουτιά, με διαφορετικές τιμές το καθένα, μπορείτε να την δείτε στο e shop του “KLOSTI”.
Και για τις φίλες μας όμως που γιορτάζουν στο «KLOSTI» θα βρούμε υπέροχα gift sets με αρωματικά χειροποίητα σαπουνιά, υπέροχα κεριά για τις πρώτες κρύες νύχτες του φθινοπώρου και πρωτότυπα κοσμήματα!
Τρία υπέροχα σαπούνια και τρία αξεσουάρ μπάνιου συνθέτουν αυτό το υπέροχο gift set!
Ένα υπέροχο κερί με νεκταρίνι και μέλι που μας ταξιδεύει σε τόπους μακρινούς!
Το υπέροχο τσαντάκι είναι μια τέλεια πρόταση για κάθε ώρα της ημέρας!
Tην παραγγελία σας μπορείτε να την πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικά από το website www.klosti.com ή τηλεφωνικά στο 211 8008795 !
Και το σημαντικότερο ό,τι επιλέξετε αποστέλλεται άμεσα σε σας και είναι όμορφα συσκευασμένο για δώρο για να δώσετε απεριόριστη χαρά στους συγγενείς, στους φίλους και στους αγαπημένους σας!