“Αν η ζωή είναι ένα λουλούδι, οι αναμνήσεις είναι το άρωμά του. Αν μάθεις να ζεις τις στιγμές δεν πλήττεις ποτέ”. Φίλες μου δεν θα μπορούσα ποτέ να μην μοιραστώ μαζί σας αυτή την σοφή ρήση του Γάλλου λογοτέχνη Σαιντ Μπεβ, που αποτελεί για μένα moto μου, αρχή και στάση ζωής. Και φυσικά δεν θα μπορούσα ποτέ να μην μοιραστώ μαζί σας το θέαμα της επίδειξης των υπέροχων ρούχων που θα κάνει η ευφάνταστη σχεδιάστρια Ολγα Καραβερβέρη, η οποία έχει ενστερνιστεί απόλυτα την πιο πάνω φιλοσοφημένη ρήση του Σάιντ Μπεβ, που αποτελεί άλλωστε και πηγή έμπνευσης της πετυχημένης σχεδιάστριας για την καινούργια της συλλογή που έχει τίτλο “ la vie”!
 
 
Η πρωτοποριακή σχεδιάστρια Όλγα Καραβερβέρη
 
 
Γι αυτό ΘΑ ΚΛΗΡΩΘΟΥΝ 10 ΤΥΧΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ για να παρακολουθήσουν αυτή την ΠΕΜΠΤΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ την επίδειξη της νέας collection της Ολγας Καραβερβέρη, η οποία, έχοντας ξεκινήσει από τον χώρο των νυφικών, τα τελευταία χρόνια έχει βρεί τον τρόπο κάθε φορά να μας εκπλήσσει ευχάριστα, σχεδιάζοντας βραδινά φορέματα της haute couture με την επωνυμία της, που θεωρούνται πλέον «must» για κάθε κομψή γυναίκα!
Για να μετέχετε στην κλήρωση θα πρέπει :
1. να κάνετε like στην σελίδα μου στο Facebook,  
https://www.facebook.com/sissysworldnews/,
2. να κάνετε tag στο ποστ δυό φίλες σας και
3. να κοινοποιήσετε το ποστ.
Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 28 Μαρτίου στις 21:30, οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.
 
 
Η Ολγα Καραβερβέρη με την κόρη της Ιωάννα Καραβερβέρη(η οποία έχει εταιρία που αναλαμβάνει όλες τις εκδηλώσεις γάμων) και τα μοντέλα που πήραν μέρος στην τελευταία επίδειξη ρούχων της.
 
 
Οι τυχερές θα παρακολουθήσουν υπέροχα ρούχα της σχεδιάστριας που αποπνέουν την χαρά της ζωής, όπως άλλωστε υποδηλώνει και ο τίτλος της συλλογής. Στη φετινή συλλογή της Olga Karaververis “La Vie” κυριαρχούν ανάλαφρα, αέρινα πολυτελή υφάσματα, με γραφιστικά floral ντεσέν, καθώς και 3D υφάσματα,δαντέλες σιφόν, migato μεταξωτά, χειροποίητες δαντέλες απλικαρισμένες με κρόσια από μετάξι και με χρώματα που κυμαίνονται στη παλέτα των nude αποχρώσεων. Κάθε ένα από τα ρούχα που θα παρουσιαστούν, είναι ένα μοναδικό κομμάτι, όπως και η γυναίκα που επιλέγει να τα φορέσει. Μια γυναίκα που δεν μπορείς να ξεχάσεις, μια γυναίκα με προσωπικότητα που ζει έντονα την κάθε στιγμή. Είναι μια γυναίκα που αγαπάει τη ζωή και την απολαμβάνει σε όλο της το μεγαλείο! Είναι δηλαδή φίλες μου, μια γυναίκα σαν και εμάς! Για να πάρετε μια μικρή γεύση και επειδή δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τις εκπλήξεις της επικείμενης collection, σας παραθέτω κάποιες φωτογραφίες ρούχων της προηγούμενης συλλογής που έγινε στην κυριολεξία ανάρπαστη!