Στο επίσημο δείπνο που έγινε χθες προς τιμήν του στο Προεδρικό Μέγαρο ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν στην αντιφώνηση του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπιο Παυλόπουλο επεσήμανε πως τον συνοδεύουν επιχειρηματίες που πιστεύουν στην Ευρώπη και ότι αυτοί «ήλθαν εδώ να βοηθήσουν την Ελλάδα να πετύχει» και συνέχισε λέγοντας ότι στόχος είναι «να βρει η Ελλάδα την οικονομική της κυριαρχία της και να ζήσει μέσα από την ανάπτυξη» , ότι «αυτή η στρατηγική συνεργασία θέλουμε να πετύχει προς όφελος όλων…θέλουμε να ζήσουμε συνεργαζόμενοι», καθώς και ότι «Ήλθε η ώρα η Ελλάδα να ξανακοιτάξει προς το μέλλον, όχι εφαρμόζοντας κανόνες που έχουν αποφασίσει άλλοι». Παρά τις σοβαρές αυτές επισημάνσεις του 39χρονου Γάλλου Προέδρου τα φώτα της δημοσιότητας τα έκλεψε για άλλη μια φορά η κομψή σύζυγός του Μπριζίτ Τρονιέ , που στα 64 της χρόνια έχει αναδειχθεί σε κάτι σαν style icon! Η Μπριζίτ Τρονιέ που εντυπωσίασε στο παρελθόν με τη θρυλική της φράση “Πρέπει ο Εμανουέλ να κερδίσει τώρα τις εκλογές. Φαντάζεστε πώς θα είμαι στη φάτσα το 2022 ;» , φράση που δείχνει το ιδιαίτερο στυλ της, τον αυτοσαρκασμό της, το θάρρος της, την ειλικρίνειά της και το μεγαλείο της, εντυπωσίασε και χθες στο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πάντα άλλωστε, με το ντύσιμό της ! Δεν γνωρίζω αν ήταν δημιουργία του οίκου Louis Vuitton, στον οποίο φαίνεται να δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, αλλά με το λιτό, κομψό κόκκινο φόρεμά της με τα ιδιαίτερα μανίκια και τη λεπτή ζώνη στη μέση έκλεψε τα φλας! Η Πρόεδρος της ” Ελπίδας” και πρέσβυς καλής θελήσεως της Unesco Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη, που προσήλθε στο Προεδρικό Μέγαρο με τον σύζυγο της Βαρδή Βαρδινογιάννη, και η οποία μας έχει συνηθίσει σε πολύ κομψές εμφανίσεις, καθόλου δεν υστερούσε σε λάμψη και στυλ με το chic και απέριττο άσπρο φόρεμά της! Το ίδιο και η Υπουργός Έλενα Κουντούρα, με το απλό μαύρο φόρεμά της ,που διατηρεί απόλυτα τη λάμψη που είχε όταν ήταν top model! Η σύζυγος του Πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα ήταν ισάξια σε κομψότητα και στυλ με το λιτό μαύρο φόρεμά της που άφηνε τον ένα της ώμο ακάλυπτο.
 
 
Το ίδιο και η Υπουργός Έλενα Κουντούρα, με το απλό μαύρο φόρεμά της ,που διατηρεί απόλυτα τη λάμψη που είχε όταν ήταν top model! Η σύζυγος του Πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα ήταν ισάξια με τις προαναφερθείσες κυρίες σε κομψότητα και στυλ με το λιτό μαύρο φόρεμά της που άφηνε τον ένα της ώμο ακάλυπτο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το πρωί η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν ξεναγήθηκε στην Αρχαία Αγορά από την σύζυγο του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, Σίσσυ Παυλοπούλου,φορώντας ένα πολύ κομψό κοντό μπλε κοντομάνικο φόρεμα!