Περισσότερο χαλαρή και λιγότερο συγκρατημένη, αλλά πάντοτε κομψή η capsule συλλογή THEMIS • Z ορίζει τους κανόνες του σύγχρονου resort wear.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΑΒΛΙΡΗΣ ΘΕΜΙΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΜΙΛΕΝΑ ΤΣΑΒΛΙΡΗ
 
Όσοι βρέθηκαν πρόσφατα στη Μύκονο, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα αυτή συλλογή με την παρουσία της σχεδιάστριας Θέμιδας Ζουγανέλη και να μεταφερθούν στη Μύκονο των 70s μέσω των εντυπωσιακών μοτίβων εμπνευσμένα από την Ελληνική Αρχιτεκτονική και τις Διακοσμητικές Τέχνες που κυριαρχούν στις δημιουργίες
ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΕΙΜΕΤΗΣ ΣΥΛΒΙΑ ΜΕΙΜΕΤΗ
 
Έχοντας στο νου την αυθεντικά free spirit ζωή της Μυκόνου στα 70s και βασισμένη στις συναρπαστικές εξιστορήσεις του πατέρα της Κώστα Ζουγανέλη, η Θέμις Ζουγανέλη σχεδίασε μια capsule συλλογή που αποτελείται από τα απαραίτητα κομμάτια μιας resort γκαρνταρόμπας. Μια σειρά ρούχων για τη σύγχρονη γυναίκα που νιώθει αυτοπεποίθηση και επιλέγει να την εκδηλώσει με easy chic επιλογές που χαρακτηρίζονται από μια δόση ενηλικιωμένου glam.
 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ
 
Στη φετινή συλλογή, τα lightweight πλεκτά παίζουν σημαντικό ρόλο. Μια ολόλευκη πλεκτή μάξι φούστα που χάρη στη ribbed πλέξη της δημιουργεί την ψευδαίσθηση των πιετών συνδυάζεται με ένα αντίστοιχο πλεκτό spaghetti strap top και γίνονται ο ορισμός του luxe nomadic στυλ. Για τη Θέμιδα Ζουγανέλη η απλότητα στο design, η άριστη ποιότητα στα υφάσματα και οι περίτεχνες λεπτομέρειες ορίζουν τη σύγχρονη πολυτέλεια. Γι’ αυτό ένα αέρινο μάξι καφτάνι σε έντονο σμαραγδί χρώμα με λαιμόκοψη διακοσμημένη με χάντρες, μια μάξι φούστα με σκίσιμο και τα χρυσά Kyklos μοτίβα να αναδεικνύουν τον ποδόγυρο και ένα one-shoulder μίνι φόρεμα με το σύμβολο Maze σε επανάληψη ορίζουν τη σύγχρονη προσέγγιση του eveningwear. Για τις resort εμφανίσεις, το statement κυκλικό καλάθι του brand διακοσμείται κι αυτό φέτος με το μοτίβο Kyma στη laser cut ξύλινη μορφή του και το cult αξεσουάρ αποκτά μια σύγχρονη προσέγγιση.
ΜΑΓΙΑ ΓΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΕΤΗ
ΜΑΡΙΑ ΚΟΤΡΩΤΣΙΟΥ ΕΛΕΝΑ ΝΤΑΒΛΑ ΤΖΟΒΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΑΒΛΙΡΗΣ ΘΕΜΙΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
ΑΜΑΛΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΟΥ ΛΙΛΕΤΑ ΜΠΟΥΔΑ
ΕΒΕΛΥΝ ΚΑΖΑΤΖΟΓΛΟΥ ΤΖΟΝ ΒΟΤΣΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΑΝΔΡΑΚΑΚΟΥ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΛΙΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΝΔΥΛΑΤΟΣ
 
 
ΠΗΓΗ: papadakis press