Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα το cocktail party του καταστήματος APOELLA στη Μαρίνα του Sani Resort, στη Χαλκιδική.
 
Θάλεια Εξάρχου, Ηρώ Τζελέπογλου
 
Με σύμμαχο τον καλό καιρό και με άκρως καλοκαιρινή διάθεση οι κυρίες που παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να επωφεληθούν από την υπηρεσία exclusive monogramming όπου ο ιδιοκτήτης των Ancient Greek Sandals Νικόλας Μίνογλου χάραζε το μονόγραμμα τους σε όσες αγόραζαν ένα ζευγάρι σανδάλια, ενώ παράλληλα μπορούσαν να αποκτήσουν το μονόγραμμά τους και σε μία τσάντα Callista Crafts. Επιπλέον τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε και η εξαιρετική συλλογή Spring Summer 2019 swim collection της ZEUS + ΔΙΟΝΕ που βρισκόταν σε ειδικό corner στο κατάστημα.
Η Χριστίνα Πλακόπητα της APOELLA, o Νικόλας Μίνογλου της Ancient Greek Sandals & η Χριστίνα Τζελέπογλου
 
Το όνομα APOELLA βγήκε από την Ελληνική έκφραση “Apo Ellada”. Η εταιρία APOELLA ιδρύθηκε το 2014 και επιλέγει να προσφέρει μια εξαιρετικά επιμελημένη επιλογή brands από την Ελλάδα και τον κόσμο, που αποτυπώνουν την απόλυτη κομψότητα του ελληνικού καλοκαιριού. Τα καταστήματα Apoella βρίσκονται σε μαρίνες ξενοδοχείων και σε θέρετρα υψηλών προδιαγραφών. Κάποια από τα brands που μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα Apoella είναι Zeus + Διονε, Ancient Greek Sandals, Ancient Κάλλος, Callista Crafts, Antonia Karra, Themis z, A to Z Greek, Mitos Swimwear, Emmanuella Swimwear, Mary Katrantzou, Orlebar Brown κ.α. Την επικοινωνία της εκδήλωσης ανέλαβε η εταιρεία Mar.Com 
 
 
Ελένη Πατεράκη, Ελένη Αγιοστρατίτη της Callisa Crafts, Αρετή Ντάρμα, Αντωνία Καρρά
Ελεάννα Ζησιάδη, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος
Ελινα Δημητριαδη, Μάρα Πέντζου
Μάιρα Μακρή, Ντογια Καρολινη, Γεωργία Δώδου, Λαμπρινή Σταύρου, Σταυρούλα Κλειδαριά, Στέλλα Σταύρου