«Το σωματείο κοινωνικής στήριξης «Δύναμη Ζωής – Αγάπη», σε συνεργασία με τον Όμιλο UNESCO Νοτίων Προαστίων και το Ίδρυμα Θεοχαράκη, οργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία στο Ίδρυμα Θεοχαράκη, μια βραδιά ευχαριστίας των μελών και χορηγών του σωματείου, για την αμέριστη αρωγή που παρέχουν στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
 
 
Γιώργος Λενός, Βάνα Μπάρμπα, Βαρώνη Breidel
 
 
Επίτιμος προσκεκλημένος της βραδιάς, ήταν ο κ.Γεώργιος Λενός, Πρόεδρος της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, «αριστήνδην» μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και γνωστός δικηγόρος, ο οποίος προσφώνησε την εκδήλωση και εξέφρασε την ευαρέσκειά του για το έργο που επιτελεί το σωματείο και η πρόεδρός του, Βάνα Μπάρμπα.
 
 
Ο γνωστός δικηγόρος κ.Γεώργιος Λενός, Πρόεδρος της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και «αριστήνδην» μέλος της Ελληνικης Ολυμπιακής Επιτροπής που προσφώνησε την εκδήλωση
 
 
Την εκδήλωση προσφώνησαν επίσης ο Βαρώνος Breidel, ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Καμένος και ο διευθυντής του Ιδρύματος Θεοχαράκη κ. Παπαθανασίου, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ανακοινώθηκαν χορηγίες για τα προγράμματα του σωματείου «Δύναμη Ζωής – Αγάπη» και των υποτροφιών του Ιδρύματος Θεοχαράκη.
 
 
Ο Βαρώνος Breidel
 
Το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς στελέχωσαν ο γνωστός τραγουδιστής κ. Βασίλης Λέκκας, η υψίφωνος κυρία Λητώ Μεσσίνη και ο διεθνούς καριέρας βαρύτονος κ. Νικόλας Καραγκιαούρης, ενώ μοντέλα της σχολής «Cristi Models» παρουσίασαν νέες ενδυματολογικές κολλεξιόν.»
 
Βασίλης Λέκκας, Λητώ Μεσσίνη (Υψίφωνος), Νικόλαος Καραγκιαούρης (Βαρύτονος)