Η Bergmann Kord, κορυφαία στη μεταμόσχευση μαλλιών και στη θεραπεία της τριχόπτωσης, παρέλαβε από τον διεθνή φορέα πιστοποίησης Swiss Approval International, τα Πιστοποιητικά Ποιότητας BS EN 15224:2016 και Επιτυχούς Αξιολόγησης Ετήσιας Επιτήρησης κατά ISO 9001:2015, στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα σε κενρτικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Ο γενικός διευθυντής της Bergmann Kord, Βαρδής Κορδεράς και η πρόεδρος του Ομίλου kord Group και της Bergmann Kord Βασιλική Κορδερά
 
Στην εκδήλωση χαιρετισμούς απηύθυναν η Ξένια Κούρτογλου, ιδρύτρια μαι μέλος διοίκησης Focus Bari, συν-ιδρύτρια e-satisfaction, Business Coach & Mentor, συγγραφέας, ο διευθυντής εκδόσεων της Βοussias Communications, Δημήτρης Κορδεράς, o χειρούργος-ογκολόγος και επιστημονικός διευθυντής της Bergmann Kord, δρ. Χρήστος Χρηστάκης, o μαιευτήρας-γυναικολόγος, αντιπρόεδρος του Ομίλου ΙΑΣΩ και της Ελιτούρ, δρ. Αντώνης Βλαχούσης, ο γενικός διευθυντής της Bergmann Γερμανίας, Faik Unuvar. Όλοι οι ομιλητές επεσήμαναν την πολύ μεγάλη σημασία της απόκτησης αυτών των δύο πιστοποιήσεων από τη Bergmann Kord, που -όπως τόνισαν- αποδεικνύει έμπρακτα την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει διαχρονικά, καθώς και την εξαιρετική επαγγελματική και επιστημονική κατάρτιση των στελεχών της.
Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε η πολυβραβευμένη επιχειρηματίας Ξένια Κούρτογλου, ιδρύτρια και μέλος διοίκησης της επιτυχημένης εταιρίας Focus Bari
 
Ο γενικός διευθυντής της Bergmann Kord, Βαρδής Κορδεράς, μεταξύ άλλων, ανέφερε: “Οι νέες πιστοποιήσεις έρχονται να προστεθούν σε μία σειρά πολύ θετικών εξελίξεων για τη Bergmann Kord, η οποία το 2019 συμπληρώνει 40 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στη χώρα μας. Οι συνεργασίες μας στο εξωτερικό, με Γερμανία, Αυστρία και Ιταλία βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ ο ιατρικός τουρισμός, με τη βοήθεια της τεχνολογίας και της τεχνογνωσίας Bergmann Kord, σε αποτελέσματα και προώθηση, αποδίδει σε υψηλό βαθμό. Tέλος, βρισκόμαστε σε φάση ανάπτυξης σε Ελλάδα, Ευρώπη και Ασία, ενώ σημαντικές εταιρείες του εξωτερικού μάς προσεγγίζουν για να συνεργαστούμε λόγω της φήμης και του επαγγελματισμού μας”.
 
Βαρδής Κορδεράς, Βασιλική Κορδερά, Κλάους Μίλλερ, Αφροδίτη Κορδερά
 
Εκ μέρους της Swiss Approval, που διηνήργησε την πιστοποίηση, μίλησε η διευθύνουσα σύμβουλος, Αγγελική Κατσάπη, η οποία υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι το πιστοποιημένο σύστημα εξασφαλίζει την ποιότητα των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών και την ασφάλεια των ασθενών.
Ρένα Βασιλάκη, Βαρδής Κορδεράς
Νίνα Βλάχου, Βούλα Σαραντάρη, Ζωή Μπελούκα
Ρένα Βασιλάκη, Ολγα Καραβερβέρη, Βίλλυ Καμπόλη, Ρούλα Ντηπ
Μαρία Πιταρίδη, Ολγα Καραβερβέρη
Βούλα Σαραντάρη, Βασιλική Κορδερά
Αφροδίτη Πιτσάκη, Μαρία Πιταρίδη