Σαν χθες , 3 Οκτωβρίου, έκανα πριν 1 ακριβώς χρονο το ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΜΟΥ και οι μνήμες απο μια και μονο βράδυα ειναι τόσο έντονες και τόσο αφθονεs που ο “σκληρός δίσκος” της μνήμης στριμώχνονται για να τις χωρέσει όλες! Τα ματια πλημυριζουν απο δάκρυα συγκίνησης και η ψυχη απο συναισθήματα ευτυχίας,αγάπης και ευγνωμοσύνης , καθώς το fb μου ανεβάζει ” σαν σημερα, 1 χρονο πριν” ,τιs φωτογραφιεs τόσων αγαπημένων ανθρώπων που πραγματικα με τίμησαν με την αγαπη τουs και την παρουσία τους στο ceΛΛine στην Πολιτεία.

Η δραστήρια πρόεδρος της Καλλιπατειρας και πρέσβειρα του ευ αγωνιζεσθαι Κατερινα Παναγοπουλου ,που σχεδόν 1 χρονο μετα συνεβαλε στην ιδρυση του σημαντικοτατου ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΏΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΏΝ ,το οποίο αναμενεται οτι θα βελτιώσει σημαντικα την θέση της Ελλάδας μας!

 

Η δραστηρια επιχειρηματιαs Ξενια Κουρτογλου ( τηs πολυβραβευμενηs Focus Bari και ” νονα” του blog μου) και η δυναμικη πρόεδρος της Καλλιπατειρας Κατερινα Παναγοπουλου

 
 
Ο πολυταλαντος συγγραφέας και πολιτικός Γιαννης Γιαννελης- Θεοδοσιαδης και ο γνωστοs π.πρεσβης Γιώργος Κωστουλας
Η Εμυ Λιβανιου της huffingtonpost, Αννα Βλαχου, η χειρουργός Χρυσανθη Κωνσταντακατου, η Μαυρα Βαγιωνη της “fresh line” και η Αλεξια Μουρελατου. Και οι 5 υπέροχες!
Η καλλονη Μπελλα Αδαμοπουλου, και οι εγκριτοΙ δημοσιογραφοι( και αγαπημένοι φίλοι Δημήτρης Λυμπεροπουλος και Ρανια Καρατζαφερη)
 
ΚΑΙ όμορφες ΚΑΙ έξυπνες οι δημοσιογραφινες Μαγδα Λιβερη και Ρανια Καρατζαφερη
 
Ο πολυταλαντος Αρης Τερζοπουλος
Κούκλες,υπέρκομψές και με χρυση καρδια η Ελλη Πατέρα, Μαρι Γυπαρακη, Μεη Καλεμκερη!
Ελλη Πατέρα Μαρι Γυπαρακη
Η γνωστη Δικηγορος Ελενη Ζεπου

Ο αντιδήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Αποστολοπουλος και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Βουτσελας

Θοδωρης Βαρβιας,Δημήτρης Κουτσογιωργας, φίλοι απο παλια!

Μαυρα Βαγιωνη, Χρυσανθη Κωνσταντακατου: Θεες!

 

 

Η νιοπαντρη τοτε καλλονη Χριστινα Μαρκοπουλου ,φίλη απο παλια με τον σύζυγο της mr Bed& bath

Το δυναμικό στέλεχος των lions βουλα Σαρανταρη

Ο εγκριτοs δημοσιογραφοs και συγγραφεαs Νίκος Χυτηρογλου

Η δραστήρια επιχειρηματίας Ντοροθυ Παπαποστολου

Ο γνωστός οπτικος Γιαννης Νικολαρακος με την σύνοδο του

 
Το ζεύγος Γ Τσουκαλη
 
 
Ο καθηγητής Πανεπιστημίου- χειρουργός Νίκος Δαφνιος με την όμορφη σύζυγο του Αναστασια Νικολακοπουλου

 

Άλλοι αγαπημένοι φιλοι ,όπως οι κουμπάρες μου Ναλιτα Καρερ και Ιωαννα Στραγαλη, Ελενη Φιλινη, Ριτα Και Αλέξανδρος Μωραιτακης, η πρόεδρος των Αμαρρυλιδων Νικη Παξιμαδακη- Κολντηρη ,ο Δημήτρης Ασημακοπουλος,ο Θεμης Λαζος, ο Τακης Αγγελοπουλος , ο Ανδρεας Τουλουπας, ο Αλεξ Κασσανδρινος, ο Γιαννης Βιτσας, η Βίκυ Διαμαντη , ο Σταυρος Πασχακης Μαγια Γακη, Χριστινα Παπανικολάου, Ροζα Αρσενιαν Δημήτρης Ιατριδης και πολλοι άλλοι που δεν βρίσκω δυστυχώς τις φωτο τουs ειναι αποτυπωμενοι καποιοι απο αυτουs στα έγκριτα περιοδικα και εφημεριδεs ( και sites),που αποτελούν τον όμορφο απόηχο του παρτυ μου !

Ο όμορφος απόηχος του παρτυ μου στο Εθνος απο την Μαγδα Λιβερη, στο ” You” απο την Τζωρτζια Συριχα, στην real news απο την Χρυσα Κακιωρη, στη Βραδυνη απο την Τινα Σγουροπουλου και στην Εσπρεσσο απο τον Δημητρη Λυμπεροπουλο!