Εντυπωσιακό fashion σόου για τη νέα της συλλογή για την άνοιξη/καλοκαίρι 2019, που παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, με αφορμή την επέτειο των 10 χρόνων του brand της, πραγματοποιήθηκε από τη δημοφιλή fashion designer Μαίρη Κατράτζου στο γνωστό θέατρο Roundhouse, στο Camden.
Η πρωτοποριακή σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου στο πρόσφατο fashion show της που σημείωσε τεράστια επιτυχία στο Λονδίνο!
Γνωστή ως η «βασίλισσα των prints», η 35χρονη Μαίρη Κατράντζου κέρδισε πάλι τις εντυπώσεις με τις πρωτοποριακές, ψηφιακές της στάμπες, οι οποίες απεικονίζουν τοπία, κοσμήματα, αλλά και γραμματόσημα, με τα ανάγλυφα σχέδια, στα οποία κυριαρχούν πεταλούδες, με τη γεωμετρία, την τέχνη και την αρχιτεκτονική που διαποτίζουν τα σχέδιά της, με τα ζωντανά χρώματα, τις πλαστικές διαφάνειες, τα κρύσταλλα και τα εντυπωσιακά κεντήματα, που στολίζουν φορέματα με εντελώς πρωτότυπες γραμμές και σχέδια.
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι τα φορέματά της έχουν ντύσει γυναίκες όπως η πρώην Πρώτη Κυρία της Αμερικής Μισέλ Ομπάμα και η νυν Μελάνια Τραμπ, αλλά και σημαντικές σταρ του Χόλιγουντ σαν την Κέιτ Μπλάνσετ, την Τζέην Φόντα και άλλες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Vogue, πλέκοντας το εγκώμιο της δημοφιλούς σχεδιάστριας, επεσήμανε μεταξύ άλλων την τόλμη της Μαίρης Κατράτζου να ξεκινήσει δυναμικά και να μπεί στα βαθιά με καινοτόμο τρόπο στο χώρο της μόδας, δημιουργώντας κάτι ξεχωριστό και εντελώς δικό της! Είναι πραγματικά άξιο λόγου ο κόσμος στο εξωτερικό να αναφέρεται στην Ελλάδα με θετικά σχόλια για την ελληνική μόδα και όχι με αρνητικά για την τεράστια οικονομική ύφεση της χώρας μας!
Η Μαίρη Κατράτζου στο εντυπωσιακό fashion show της στο Λονδίνο