Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε προσφατα Public café στο Σύνταγμα η παρουσίαση του πρώτου ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΡΙΝΑΣ ΤΣΑΝΤΑΛΗ «ΤΟ ΣΟΦΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΝΤΟ »( εκδόσεις Διοπτρα).
 
Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΤΡΙΝ ΤΣΑΝΤΑΛΗ
Με έντονα ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ , με τα οποία μαζι μεγάλωσε η συγγραφέας , το βιβλίο αναφέρεται στο Σοφάκι, ένα μικρό κορίτσι που λατρεύει τα ζωάκια, και που παρακαλεί τη μητέρα του να πάρουν ένα σκυλάκι. Η μητέρα του αρνείται και το βράδυ το Σοφάκι θα δει στον ύπνο του τον Ντο το Νεραϊδόσκυλο που θα του μάθει τι σημαίνει Αγάπη, Φροντίδα και Προσφορά προς τα αδέσποτα ζώα. Ο Ντο, όπως η πρώτη νότα της μουσικής, μέσα από ένα μαγικό όνειρο θα διδάξει στο μικρό κορίτσι την πρώτη αξία της ζωής, την Αγάπη, και θα δείξει στο Σοφάκι πώς μέσα από απλές καθημερινές πράξεις μπορεί να μάθει να αγαπά και να σέβεται και άλλους πέρα από τον εαυτό του. Το βιβλίο περιέχει αφήγηση του παραμυθιού από τη Μαρία Μπεκατώρου σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου.
Για το βιβλίο μίλησαν οι αγαπημένες φίλες της συγγραφέως Ράνια Θρασκιά, Σάντυ Κουτσοσταμάτη, η Μαίρη Συνατσάκη, ενώ αποσπάσματα διάβασε η Μαρία Μπεκατώρου . Με θερμά λόγια για την φιλοζωία και τα σημαντικά μηνύματα του βιβλίου για μικρούς και μεγάλους αλλά και για την αγάπη της συγγραφέως για τα ζώα μίλησαν η Τόνια Σωτηροπούλου και η Ναταλία Γερμανού .
ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΡΑΝΙΑ ΘΡΑΣΚΙΑ ΚΑΤΡΙΝΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΣΑΝΤΥ ΚΟΥΤΣΟΣΤΑΜΑΤΗ ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
Η Κατρίνα Τσάνταλη έχοντας την τύχη να μεγαλώσει κοντά στη φύση και σε ένα περιβάλλον με πολλούς τετράποδους φίλους να τη συντροφεύουν μίλησε με πολύ συγκίνηση για το πως την διαμόρφωσε αυτό ως άνθρωπο και της δημιούργησε την ανάγκη να γράψει ένα βιβλίο ,ώστε να περάσει αυτά τα σημαντικά μηνύματα σε μικρούς και μεγάλους για το πώς πρέπει να σέβονται, να φροντίζουν και να αγαπούν τα ζώα.
ΚΑΤΡΙΝΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ
Η συγγραφέας Κατρίνα Δημητριάδη-Τσάνταλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα σε μια μεγάλη οικογένεια, με πολλά ζώα να τη συντροφεύουν και σε συνεχή επαφή με τη φύση, λόγω της οικογενειακής επιχείρησης – την ομώνυμη οινοποιία, στην οποία μέχρι και σήμερα εργάζεται. Τελειωνοντας τις σπουδές της στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ στο Λονδίνο, επεστρεψε στην Ελλάδα το 2010 , οπου αναμεσα στις αγαπημένες της ενασχολήσεις είναι η φιλοζωία και η ενεργή υποστήριξή της, και για αυτό εμπνεύστηκε να συγγραψει αυτό το βιβλιο
 
ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ, ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΛΗ
 
ΝΤΙΜΗ ΜΑΥΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΨΩΜΙΑΔΗ
 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΛΗΛΑΜΠΡΟΥ ΜΑΥΡΑ ΒΑΓΙΩΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΝΤΟΒΑ ΣΟΥΛΑ ΛΙΑΚΟΥ
 
ΧΑΙΔΩ ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΚΑΤΡΙΝΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ
 
ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΚΗ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ
 
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΝΤΟΒΑ,ΕΒΕΛΥΝ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ
 
ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΤΡΙΝΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΘΕΜΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΚΗ ΡΕΓΓΙΝΑ ΚΟΥΡΗ
 
” ΜΕΛΙΣΣΕΣ”
 
ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΚΑΤΡΙΝΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ
 
ΜΑΡΙAΝNΑ ΣΜΠΩΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΨΩΜΙΑΔΗ ΡΕΓΓΙΝΑ ΚΟΥΡΗ
 
ΜΥΡΩΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ ΚΑΤΡΙΝΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
 
ΡΑΝΙΑ ΘΡΑΣΚΙΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
 
ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ
 
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΡΙΝΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ