Η Επιτροπή Γονέων για το Ταμείο Υποτροφιών Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει σε μία μοναδική συναυλία “PARTY” του ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ την Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018 στις �8:30μ.μ. στο �Θέατρο Κολλεγίου.
 
 
Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, θα δημιουργήσει μία ξεχωριστή βραδιά, πλημμυρισμένη από τα τραγούδια του, που τόσο πολύ έχουν αγαπηθεί και έχουν γράψει τη δική τους σπουδαία ιστορία. Με παρουσία στη μουσική σκηνή για περισσότερο από δύο δεκαετίες, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει αποδείξει περίτρανα ότι τόσο ως ερμηνευτής όσο και ως δημιουργός, έχει διαγράψει μία πολύ επιτυχημένη πορεία. Τη συναυλία θα ανοίξει η Unplugged Orchestra Λυκείων Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού. Η συναυλία πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη γονέων μαθητών του Κολλεγίου. Τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων, θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού.
 
 
Για την αγορά των εισιτηρίων σας και για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Fund Drive: 210 6798217, 218