Μια τεράστια ζεστή αγκαλιά άνοιξε για να δώσει θαλπωρή στους πληγέντες της Μανδρας Αττικής το πολυτελές ξενοδοχείο Athens Tiare, ένα στολίδι στο κέντρο της Αθήνας.
 
Μανώλης Πετρογιάννης, Γεωργία Αθανασοπούλου, Γρηγόρης Βαλτινός
 
Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Athens Tiare είχε διακοσμηθεί με τα στολίδια της αγάπης, της χαράς, της ελπίδας και της αλληλεγγύης! Κάθε στολίδι και ένα χαμόγελο για ένα συνάνθρωπό μας που βρίσκεται σε ανάγκη! Η Γεωργία Αθανασοπούλου, γνωστή για τον δυναμισμό της και την φιλανθρωπική της δράση, είχε φροντίσει τα πάντα στην παραμικρή τους λεπτομέρεια και με τέτοιο τρόπο, ώστε οι καλεσμένοι ( εκ των οποίων πολλοί ομογενείς) να απολαύσουν στο έπακρο την βραδιά σε μια πολύ γιορτινή και ζεστή ατμόσφαιρα, που συνδύαζε εκλεκτό φαγητό ελληνικής και παναμέζικης κουζίνας, άφθονη σαμπάνια, υπέροχο περιβάλλον, όμορφη ζωντανή μουσική με τον τραγουδιστή Χρήστο Σεβαστό, αλλά και εντυπωσιακή επίδειξη μόδας με ρούχα του σχεδιαστή Πάρη Βαλταδώρου.
 
Γεωργία Αθανασοπούλου, Χρήστος Σεβαστός, Μανώλης Πετρογιάννης
 
Πάνω από όλα όμως αυτό που ήταν διάχυτο στην ατμόσφαιρα και την έκανε ζεστή, μαγευτική και γιορτινή ήταν η διάθεση για αλληλεγγύη και προσφορά και η θετική ενέργεια όλων!
 Γεωργία Αθανασοπούλου, Σίσσυ Παπαγεωργίου
 Χρήστος Σεβαστός, Ρίκα Διαλυνά, Γεωργία Αθανασοπούλου
 Γεωργία Αθανασοπούλου, Νίκος Παπαδάκης