Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για άλλη μία χρονιά, το καθιερωμένο πλέον Χριστουγεννιάτικο Bazaar και Γεύμα του MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις), στο Ecali Club. Το ολοήμερο φιλανθρωπικό bazaar που διοργανώνει το MDA Ελλάς, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα σε γιορτινή ατμόσφαιρα με κέφι και διάθεση για προσφορά, με τη συμμετοχή 20 γνωστών και αγαπημένων καταστημάτων, αρωγών του έργου του MDA. Η προσέλευση ξεκίνησε νωρίς το πρωί με πληθώρα επισκεπτών που πραγματοποίησαν τις χριστουγεννιάτικές τους αγορές, στηρίζοντας τους σκοπούς του Σωματείου. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε μεσημεριανό γεύμα για 350 προσκεκλημένες του MDA Ελλάς, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, του Ecali Club. Ειδικά για την ημέρα εκείνη, ο σχεδιαστής κοσμημάτων MINAS σχεδίασε και προσέφερε το γούρι του 2019, για τους σκοπούς του Σωματείου.
 
ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΠΑΡΛΟΥ, ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ, ΘΕΑΝΩ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΛΙΚΗ ΣΜΕΡΟΥ-ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΟΛΥ ΚΑΤΣΑΜΠΑ
 
Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη δημιουργία της Ειδικής Μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων Ενηλίκων, σε κρατικό νοσοκομείο της Αθήνας.
MARY PYATT, ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ
 
Το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα. Σήμερα στο MDA Ελλάς είναι εγγεγραμμένες πανελλαδικά πάνω από 1200 οικογένειες εκ των οποίων κάποιες έχουν πλέον του ενός Μέλους που ασθενεί. Το MDA Ελλάς δεν έχει και δεν είχε καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του. Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις μας υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις που οργανώνονται κάθε χρόνο.
ΛΙΕΤΤΑ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΑΝΟΥΣΚΑ ΡΑΦΑΗΛ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΑΤΣΑΚΗ, ΜΑΡΘΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ
ΒΕΑΤΡΙΚΗ ΑΡΩΝΕΣ, ΦΑΙΗ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ
ΝΑΝΤΙΑ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ, ALINE ΜΠΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΡΑΝΤΑΕΛΙ ΛΑΒΙΔΑ
ΛΙΕΤΤΑ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ λ, ΑΓΓΕΛΑ ΜΑΝΕΣΗ
ΜΠΕΚΥ ΒΟΥΡΑΚΗ, ΜΕΜΗ ΓΚΕΡΤΣΟΥ
ΕΙΡΗΝΗ ΒΕΡΓΙΤΣΗ, ΡΟΥΛΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑ
ΑΝ ΡΕΝΕ ΑΧΙΛΛΕΟΥΔΗ λ, ΑΛΙΚΗ ΣΜΕΡΟΥ-ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
HALA KHOURY, ΑΝΟΥΣΚΑ ΡΑΦΑΗΛ
ΕΡΣΗ ΣΚΟΥΤΕΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΝΑ ΔΕΛΟΥΔΗ
ΧΡΥΣΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΓΩΓΩ ΤΣΑΤΣΑΚΗ
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ, ΝΙΚΗ ΔΑΝΕΛΙΑΝ, ΛΟΥΣΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΙΤΣΑ ΛΑΒΔΑ
ΣΑΜΑΝ ΜΑΖ, ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΑΛΑΟΥΝΗ
ΚΛΑΙΡΗ ΤΣΑΒΛΙΡΗ, ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΡΟΠΟΥΛΗ
ΜΑΡΙΛΥ ΛΑΒΙΔΑ, ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ
ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΟΥ, ΘΕΑΝΩ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΚΤΟΡΑΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ
 
ΠΗΓΗ: papadakis press