Στην εκδήλωση, στην οποία παρέστησαν 750 άτομα, έγινε δημοπρασία έργων Ελλήνων δημιουργών κοσμημάτων και σχεδιαστών, όπως οι τσάντες-έργα τέχνης της δημοφιλούς εικαστικού Βένιας Μπεχράκη, τα κοσμήματα Λαλαούνη, του Νίκου Κούλη, της Αλεξάνδρας Κούμπα, Minas, Danelian, GK Furs, Callista Crafts, Patricia Field και άλλα.
Στο τέλος της εκδήλωσης συγκεντρώθηκαν περίπου 2 εκατομμύρια δολλάρια, ποσό που θα επενδυθεί σε επιχειρησιακά προγράμματα και ευκαιρίες οικονομικής ανάπτυξης στην Ελλάδα και επίσης θα δοθεί για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης που πλήττει ευάλωτες ομάδες και κυρίως τα παιδιά!
Εύα Καϊλή, Γιώργος Πετρόχειλος
Ο πρέσβης της «Ελληνικής Πρωτοβουλία» Γιάννης Αντετοκούνμπο
Αυτή τη χρονιά τιμώμενα πρόσωπα ήταν : – Paul Polman, CEO της Unilever και συνεργάτης Του προγράμματος Regeneration της ΤΗΙ ( Ελληνικής Πρωτοβοθλίας) και – Κορίνα Μεντζελοπούλου. Φιλάνθρωπος, ιδιοκτήτρια και CEO του Chateau Margaux
Παρουσιαστής της φετινής εκδήλωσης ήταν ο ηθοποιός Chris Diamantopoulos