” ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΕΥΧΗ” :ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ! ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ,που συμμετείχαν στο παρτυ που έκανε για τα 20 χρονια εκπλήρωσης ευχών αρρωστων παιδιων ,το “MAKE A WISH” ΣΤΟ ID 247365 ΜΕ DJ ΤΗΝ ΜΑΓΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ , η οποία με τις μουσικές της επιλογές μας ξεσήκωσε όλους!
ΜΑΓΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ
Εμπνευστής της πρωτότυπης ιδέας να συμμετέχουν στο προγραμμα καλλιτέχνες , καποιοι απο τους οποίους νοσούσαν στο παρελθόν ,ήταν ο σημαντικος αιματολογος γιατρος ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΣΙΡΚΙΝΙΔΗΣ, ο οποίος με αυτό τον τροπο σκόρπισε θετικές σκέψεις !
Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ MAKE A WISH ΣΑΝΤΡΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΑΝΤΕΛΗ ΤΣΙΡΚΙΝΙΔΗ
Διάχυτα μηνυματα αισιοδοξίας λοιπόν για την αποθεραπευτικη δυναμη της ευχής γέμισαν μια κατάμεστη αίθουσα ,οπου γινοταν μια γιορτη με μελωδίες χαράς ,δύναμης και ελπίδας, αναμεσα σε όσους ,διακατέχομενοι από αίσθημα προσφοράς και απο λαχτάρα να βοηθήσουν τα παιδάκια , γιόρταζαν με τραγουδι και χορο και με Πολυ κέφι τα 20 χρόνια του make a wish!
Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ ΕΚ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΤΗΣ ΒΡΑΔΥΑΣ, ΑΦΟΥ ΑΠΟΛΑΥΣΑΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ, Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ MAKE A WISH ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Στην πορεία των 20 αυτων χρόνων πανω από 1670 ΧΑΜΟΓΕΛΑ εχει χαραξει στα ταλαιπωρημενα προσωπα παιδιών και πανω απο 1670 ΑΚΤΙΝΕΣ ΕΛΠΙΔΑΣ έχει σκορπίσει στις παιδικές ψυχές και έχει διαλύσει το σκοτάδι τους, το MAKE A WISH , αφού ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ πανω από 1670 ΕΥΧΕΣ παιδιων που πασχουν απο απειλητικεs ασθενειεs! ΦΕΤΟΣ μόνο πραγματοποιήθηκαν 169 ευχές! Χωρίς τυμπανοκρουσίες , ματαιοδοξιες και κοσμικοτητες, οι επικεφαλής low profil του Make a wish , η δυναμική πρόεδρος του ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΝΙΑ και η δραστήρια διευθύντρια του ΣΑΝΤΡΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, φαίνεται πως “μιλάνε” χωρίς να”θορυβούν” , μόνο με το ουσιαστικό ,σοβαρό και αποτελεσματικο τους έργο!
ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΑΝΤΡΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Το make a wish γιόρτασε λοιπόν με αισιοδοξία και με ελπιδα την 20η επέτειο της πραγματοποίησης της ευχής του 10 χρονου τοτε Ανδρέα ,της 1ης ευχής που εκπληρωθηκε απο τον Οργανισμο. Η πραγματοποίηση μιας ευχής δίνει ελπιδα στα άρρωστα παιδάκια και η ελπιδα τα φέρνει πιο κοντα στη Ζωη,τους δίνει δύναμη να νικουν τον φοβο, να παλέψουν για την ζωη τους και κάποιες φορές να νικήσουν,η εστω τους δίνει χαρά που και αυτή είναι τόσο σημαντική ! Η εκπλήρωση λοιπον των ευχών οπλιζει τα παιδιά με ΧΑΡΑ, ΔΥΝΑΜΗ και κυρίως ΕΛΠΙΔΑ!Τους δείχνει ότι ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ και τα ΕΜΨΥΧΩΝΟΥΝ στο δύσκολο αγώνα που δίνουν, για να πετύχουν ό,τι για άλλους είναι αυτονόητο. Να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή. Τα παιδιά αυτά που κουβαλούν στους αδύναμους και τρυφερους τους ώμους μια “βαρεια” ζωή στην πιο σκληρή εκδοχή της, εχουν κανει πολλές και ποικίλες ευχές,οι οποίες έχουν πραγματοποιηθεί! Μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε στην πραγματοποίηση μιας ευχής ,εάν επι παραδειγματι επιλέξετε σε γάμους και βαφτίσια πανέμορφες ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ και προσκλητήρια του make a wish ,ή αν αντί για Δωρα δεχθείτε χρήματα σε λογαριασμό υπέρ του σωματείου. Ή αν – ο μη γενοιτο- χαθει κάποιος κοντινός σας άνθρωπος, οι ΔΩΡΕΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ MAKE A WISH ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ του νεκρού είναι σημαντική βοήθεια. Η πιο ευκολη βοηθεια ειναι να στειλετε την λέξη WISH στο 19808 ή να προμηθευτείτε το ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ ΜΕ 2 ΕΥΡΩ. Το πιο κορυφαιο , αλλα επίσης απλό τις περισσότερες φορές, ειναι να γινετε ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΕΥΧΗΣ! Πραγματοποιείστε λοιπόν και σεις μια ευχή, με το να την ” ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΤΕ”! Διαλέξτε οποία ευχη ειναι ” στα μετρα σας”, οποια πιστεύετε πως μπορείτε να πραγματοποίησετε και θα ειστε τυχεροι που θα χαρισετε χαμόγελο , ελπιδα και χαρά σε ενα παιδί!
ΜΙΛΤΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ
 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΗΣ-ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ,ΣΑΝΤΡΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
 
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟΙΔΗ
 
ΙΡΕΝ ΧΟΜΣΗ, ΑΤΖΕΛΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗ
 
ΜΑΓΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ
 
ΣΑΝΤΡΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΩΦΡΟΝΑ
 
ΙΡΕΝ ΧΟΜΣΙ , ΦΙΛΙΩ ΜΕΣΣΗΝΗ
 
 
 
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ