Με μεγάλη επιτυχία στέφτηκε η 4η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού που διοργανώθηκε στη Μεθώνη και την Αρχαία Ολυμπία. Οικοδεσπότες της εξαίρετης βραδιάς στο μαγευτικό περιβάλλον της ΔΟΑ(Διεθνής Ολυμπιακής Ακαδημίας) στην Ολυμπία, ήταν άφενός ο Κος Γεώργιος Λενός, ο οποίος ώς αριστίνδην μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής και πρόεδρος της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος εκπροσώπησε τόσο την Ολυμπιακή Επιτροπή όσο και την Ολυμπιακή Ακαδημία και αφετέρου η Κα Μαίρη Ρυσσάκη, πρόεδρος του Οργανισμού Αποδήμου Ελληνισμού του Καναδά «His Majesty the Greek Immigrant” («Η Αυτού Μεγαλειότης ο Έλλην Μετανάστης»).
 
 
Γεώργιος Λενός (Αριστίνδην μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής και πρόεδρος της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος), Μαίρη Ρυσσάκη (Πρόεδρος του Οργανισμού Αποδήμου Ελληνισμού του Καναδά «His Majesty the Greek Immigrant” («Η Αυτού Μεγαλειότης ο Έλλην Μετανάστης»)
Επίσης διεξήχθη FORUM Επιχειρηματικότητας με θέμα: «Η Ελλάδα του χθες – του σήμερα – του αύριο» με την συμμετοχή των τιμώμενων, στο Συνεδριακό Κέντρο «Δημήτρης Βικέλας», στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας.Στο Forum επιχειρηματικότητας προήδρευσε ο εκπρόσωπος των Ολυμπιακών φορέων και γνωστός δικηγόρος Κος Γεώργιος Λενός, ο οποίος μάλιστα είναι γνωστός και για την ανθρωπιστική του δράση,σε ένδειξη αναγνώρισης της οποίας, του απονεμήθη πρόσφατα από τον Πρίγκιπα της Πορτογαλιας,το παράσημο του πορτογαλικού μεγαλοσταυρού των ιπποτών της Μάλτας.
 
Γεώργιος Λενός (Αριστίνδην μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής και πρόεδρος της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος), Βαρώνος Breidel- Τόνυ Χατζηδημητρίου
 
Ανάμεσα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους ήταν οι Δήμαρχοι, Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης, Πύλου και αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρης Καφαντάρης, Ολυμπίας κ. Ευθύμιος Κοτζιάς, ο υφυπουργός Παιδείας κ. Δημήτρης Μπαξεβανάκης, ο καθηγητής και συγγραφέας Tonis Breidel Χατζηδημητρίου, ο συμβολαιογράφος Αθηνών Κος Δημήτριος Κωφόπουλος όπως και η Κα Γεωργία Σιακαβάρα.
 
Γιώργος Πατούλης (Δήμαρχος Αμαρουσίου), Μαίρη Ρυσσάκη (Πρόεδρος του Οργανισμού Αποδήμου Ελληνισμού του Καναδά «His Majesty the Greek Immigrant” («Η Αυτού Μεγαλειότης ο Έλλην Μετανάστης»)
 
Ο Γεώργιος Λενός (Αριστίνδην μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής και πρόεδρος της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος) με την ηθοποιό Γεωργία Σιακαβάρα
 
Για την δράση τους στο εξωτερικό τιμήθηκαν ανάμεσα σε άλλους οι απόδημοι: ο κ Θεοφάνης Γαβρίλης, πρόεδρος της Lockheed, Commercial Space Systems, Astronautics Inventor (ΗΠΑ), ο καθηγητής Παιδο-καρδιοχειρουργικής κ.Αυξέντιος Καλαγκός (Ελβετία), ο καθηγητής Θωρακο-καρδιοχειρουργικής κ. Θεόδωρος Κωφίδης (Σιγκαπούρη), ο κ. Τζων Μάνος, Άρχων του Οικουμενικού Πατριαρχείου και πρόεδρος Αρχόντων του Πατριαρχείου σε 6 Πολιτείες της Αμερικής, ο κ. Ιωσήφ Πολοσηφάκης παγκόσμιος πρωταθλητής Ξιφασκίας με την εθνική ομάδα του Καναδά.