Για πρωτη φορα ερχεται και στην Αθήνα την ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΜΑΙΟΥ ( ώρα 10:00-15:00 στο ξενοδοχειο Hilton Athens με ελευθερη είσοδο για το ευρυ κοινό) η μεγαλύτερη γιορτή ενημέρωσης για μέλλουσες μητέρες , η πολύ επιτυχημένη ημερίδα για την Εγκυμοσύνη και τη Μητροτητα “BABY BOOM ” , που διοργανώνεται για 5η συνεχομενη χρονιά στη Θεσσαλονικη !!!!
Στόχος αυτής της καταπληκτικης εκδήλωσης για τις to – be μητέρες ήταν και είναι πάντα οι καλύτεροι επιστήμονες σε κάθε ειδικότητα να συμβουλεύουν, να καθοδηγούν και να προετοιμάζουν τις έγκυες γυναίκες να υποδεχθούν το νεογγένητο μωρό τους με ασφάλεια και γνώση! Για μια τέτοια μεγάλη αλλαγή στη ζωή κάθε γυναίκας δεν υπάρχει εγχειρίδιο…υπάρχει όμως το babyboom event! – Ποια ειναι τα νεότερα δεδομένα για ενα τοκετού με ασφάλεια. – Τι πρέπει να προσέξει μια μανούλα στη φροντίδα του νεογεννητου. – Συμβουλές για τον θηλασμο. – Ποια Διατροφη ειναι η καταλληλότερη για την εγκυμοσύνη και τον θηλασμο. – Τρόποι διαχείρισης του άγχους του τοκετού και της άφιξης του νεογεννητου στο Σπιτι.
Αυτα και αλλα πολλα ειναι μερικά απο τα σημαντικά θέματα που θίγονται στην ημερίδα αυτη, στην οποια θα βρείτε μεταξυ αλλων και υπεροχα ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙΑ για το νεογέννητο, φτιαγμένα απο εθελόντριες του “MAKE A WISH” , τα έσοδα απο τα οποια θα διατεθούν για τους σκοπούς του σωματείου!
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΆΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ !Γι αυτο εμείς οι μανουλες πρέπει να είμαστε πάντα ευαισθητοποιημενες σε αυτο που θα μπορούσε να είχε συμβεί και στο δικο μας παιδι…Και είμαστε! Στο πνεύμα αυτο της ευαισθητοποίησης και στο κλίμα των ημερών , το sissysworld.com προτείνει επίσης σαν δώρο για την γιορτή της μητέρας αυτο το υπέροχο ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΟΛΙΕ που έφτιαξε επίσης κάποια wish mum,εθελοντρια του ” make a wish” για τους σκοπούς του οργανισμού!
Γιατι η γιορτη της μητέρας ειναι και γιορτη του παιδιου, αφού δεν ειναι δυνατόν να υπάρχουν ευτυχισμένες μητέρες χωρίς ευτυχισμένα παιδια!