Η Γκαλερί ΙΡΙΣ και η Μαρίζα Φασιανού παρουσιάζουν στις 8 Φεβρουαρίου σε μια έκθεση που όλοι περιμένουν, καλλιτέχνες που έχουν γράψει ιστορία με το έργο τους, έχοντας δημιουργήσει λιθογραφίες και χαρακτικά στα ιστορικά ατελιέ λιθογραφίας του Παρισιού!
Francis Bacon
 
Για τους ίδιους τους καλλιτέχνες , οι τέχνες αυτές, είχαν εφάμιλλη δημιουργική αξία με την παραγωγή μοναδικών έργων, καθώς μέσω των τεχνικών αυτών μπορούσε να διαδοθεί το έργο τους στον πολύ κόσμο.
Marc Chagal
 
Αλέκος Φασιανός
Juan Miro
Keith Herring
Pablo Picasso
Andy Warhol
 
 Τάκης
 
 
Την επιμέλεια της έκθεσης έχει για πρώτη φορά η ταλαντούχα κόρη της Μαρίζας και του Αλέκου Φασιανού, Βικτώρια Φασιανού, η οποία προσπαθώντας να βρεί διέξοδο έκφρασης στις έντονες πνευματικές και καλλιτεχνικές της ανησυχίες, παίρνει το «βάπτισμα του πυρός» και εισέρχεται έτσι δυναμικά στα υψηλού επιπέδου καλλιτεχνικά δρώμενα!
 
Η ταλαντούχα Βικτώρια Φασιανού, που έχει αναλάβει την επιμέλεια της έκθεσης, με τον πατέρα της, τον μεγάλο ζωγράφο Αλέκο Φασιανό και την μητέρα της, την δυναμική ιδιοκτήτρια της γκαλερί ΙΡΙΣ
 
Ο χώρος τέχνης Ιρις, ξεκινώντας το 1988 και μετά από 30 χρόνια συνεπούς λειτουργίας συνεχίζει και το 2018 την παρουσία του με νέες σημαντικές εκθέσεις.
Toulouse Lautrec
Nikki de St Phalle
 
Τα εγκαίνια είναι 8 Φεβρουαρίου ώρα 20:00 και η διάρκεια της έκθεσης είναι μέχρι 1 Μαρτίου.
Jean Dubuffet
 
Γκαλερί Ίρις Αντήνορος 12 (περιοχή Κάραβελ) Τηλ: 2107241580 email: [email protected]