Το σπίτι μου, ο χώρος που χαλαρώνω, ο χώρος που εν μέρει καθορίζει την ποιότητα της ζωής μου, πρέπει να είναι αυτός που αγαπώ, ο χώρος που με κάνει να νιώθω όμορφα, άνετα, που ταιριάζει στην προσωπικότητά μου, που είναι το «Βασίλειό μου»! Γι αυτό δίνω μεγάλη σημασία στην επίπλωση, όσο και στην ανανέωση της. Γνωρίζοντας ότι η εταιρία επίπλων Σερδερίδης, με την 50χρονη πετυχημένη πορεία της αποτελεί εγγύηση στο χώρο του επίπλου, επισκέφθηκα τις εγκαταστάσεις της στη Λεωφόρο Κηφισίας 128 στο Μαρούσι, για να πάρω μια πρώτη ιδέα και να ρίξω μια πρώτη διερευνητική ματιά, ώστε να είμαι «έτοιμη» όταν θα πάω το Σάββατο, ή την Κυριακή (3, 4 Φεβρουαρίου)στο μεγάλο BAZAAR ΕΠΙΠΛΩΝ που κάνει η εταιρία ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ!
 
  
Κατά την επίσκεψη μου είδα υπέροχα έπιπλα για όλα τα γούστα, έπιπλα κλασσικά και μοντέρνα, υψηλής ποιότητας και αισθητικής, με άψογα φινιρίσματα, έπιπλα μοναδικά, ιδιαίτερα, με στυλ, που βάζουν τη σφραγίδα τους σε ένα σπίτι και το κάνουν ξεχωριστό!
Ο Γιάννης Σερδερίδης μου δείχνει τα υπέροχα έπιπλα που θα πουληθούν στο bazaar στις 3 και 4 Φεβρουαρίου με έως και 70 τοις εκατό έκπτωση!
 
Με πολυετή εμπειρία στον εσωτερικό σχεδιασμό, τη διακόσμηση, την κατασκευή, καθώς και την προώθηση μοναδικών επίπλων, οι συλλογές της εταιρίας ΣΕΡΔΕΡΙΔΗΣ περιλαμβάνουν μια πλήρη και ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, που καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο όλες τις ανάγκες επίπλωσης και διακόσμησης της κατοικίας, παρέχοντας ολοκληρωμένες προτάσεις επίπλωσης για κατοικίες και προσφέροντας παράλληλα τη μελέτη και τη σχεδίαση, ξεκινώντας από την σύλληψη μιας αρχικής διακοσμητικής ιδέας και τελειώνοντας με την ολοκλήρωση της τελευταίας λεπτομέρειας του χώρου που μελετάμε.
 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
 
  
  
  
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
Τα προϊόντα της εταιρίας ΣΕΡΔΕΡΙΔΗΣ χαρακτηρίζονται από την άριστη σχέση ποιότητας – τιμής, ενώ δημιουργεί ξεχωριστές διακοσμητικές προτάσεις για κάθε προβλεπόμενο budget. Αυτές προβάλλονται μέσα από τρία διαφορετικά concept, Loft One, Grada Home Interiors και Serderides Luxury Furniture & Interiors, ώστε να καλύπτεται κάθε ξεχωριστή ανάγκη των πελατών , αισθητική, λειτουργική ή οικονομική.
 
 
 
 
– Ένα μοναδικό, σύγχρονο concept, άρρηκτα συνδεδεμένο με την ζωή στην πόλη. Η Loft One έρχεται για να καλύψει τις σύγχρονες απαιτήσεις, χρησιμοποιώντας μοντέρνο σχεδια σμό, καθαρές, λιτές γραμμές σε έπιπλα και αντικείμενα που δημιουργήθηκαν για να αναβαθμίσουν την καθημερινότητα. Ιδιαίτερα μα πάνω απ’ όλα προσιτά, τα έπιπλα της Loft One χαρακτηρίζονται από τον μελετημένο εργονομικό σχεδιασμό τους και τους natural tones χρωματισμούς σε γκρεζ, μόκα και εκρού, τόσο σε ξύλα όσο και σε υφάσματα. Αναπαυτικά και ευέλικτα τα καθιστικά της, διαθέτουν μηχανισμούς και αξεσουάρ προφέροντας άνεση και χαλάρωση.
 
 
Το απόλυτο εκλεκτικό concept που εισάγει η Grada Home Interiors, συνδυάζει με εμπνευσμένο και εφευρετικό τρόπο το κλασικό με το μοντέρνο. Μοναδική ποιότητα ξύλου δρυός σε μασίφ εκδόσεις και μοναδικές αποχρώσεις, συνδυάζεται με τσιμέντο για να μιμηθεί τις κλασικές μαρκετερί ή δέχεται πολύχρωμες λάκες και πατίνες με παλαιώσεις και τεχνοτροπίες, που προσεγγίζουν με ευκολία και τις πιο απαιτητικές διακοσμητικές επιθυμίες. Επιπλέον ειδικές κατασκευές και ξύλινες επενδύσεις τοίχων με διάτρητα εφέ, εκτοξεύουν στα ύψη τις δυνατότητες του εσωτερικού σχεδιασμού προσφέροντας έναν μοναδικό καμβά δημιουργίας.
 
 
 
 
Η μαγεία του κλασικού, όπως οι φανατικοί του είδους την αναζητούν και η εταιρία ΣΕΡΔΕΡΙΔΗΣ απλόχερα προσφέρει , μέσα από την Serderides Luxury Furniture & Interiors. Υπέροχη ελληνική καρυδιά με κομψά νερά σε έπιπλα που σχεδιάστηκαν για να περνούν από γενιά σε γενιά. Διαχρονικός σχεδιασμός, με εντυπωσιακές λεπτομέρειες, όπως διακοσμήσεις μαρκετερί και διακοσμητικά φιλέτα από έβενο ή λεμονιά, συγκλονίζουν προσφέροντας ένα ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Τα καθιστικά φτιαγμένα με τον παραδοσιακό τρόπο σε αντίστοιχο σχεδιασμό, εξασφαλίζουν ανυπέρβλητη άνεση και διάρκεια ζωής.
 
 
Με τον ιδιοκτήτη της εταιρίας επίπλων Γιάννη Σερδερίδη (www.serderidis.gr)και αναμένοντας με ανυπομονησία το bazaar επίπλων του στις 3 και 4 Φεβρουαρίου στο κατάστημά του
 
 

Τηλέφωνο:2102813765
Λεωφόρος Κηφισίας 128- Μαρούσι