Θα ήμουν περήφανη άλλες φορές για τα μακρυά μου μαλλιά, όχι όμως τώρα που έχουν χάσει τη ζωντάνια τους και την στιλπνότητά τους και δείχνουν θαμπά, ξηρά, αδύναμα και συχνά φριζαρισμένα. Ένα καλό κέντρο – και όχι η προσωρινή λύση ενός απλού κομμωτηρίου- που θα δώσει με τις καλύτερες θεραπείες στα μαλλιά τη χαμένη τους ζωντάνια και ενδεχομένως θα τα προστατέψει από την τριχόπτωση, είναι η καλύτερη και μονιμότερη λύση.
 
Η Bergmann Kord του Ομίλου Kord Group αποτελεί πιστοποιημένο Ιατρικό Οργανισμό που έχει κάνει τις περισσότερες μεταμοσχεύσεις μαλλιών( πάνω από 67.000) στην Ελλάδα, μια από τις κορυφαίες κλινικές μαλλιών παγκοσμίως και την πρώτη κλινική (από το 1979) στην Ελλάδα που έκανε εμφύτευση μαλλιών και φυσικά είναι κοινώς παραδεκτό πως αποτελεί την κορυφαία κλινική μαλλιών και όταν το λέω αυτό δεν αναφέρομαι μόνο στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών.
Με στόχο την ολοκληρωμένη φροντίδα των μαλλιών, την πρόληψη, τη θεραπεία και την επιστημονική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, η Bergman Kord παρέχει προηγμένες, σύγχρονες, αποτελεσματικές μόνιμες και διεθνώς αναγνωρισμένες λύσεις από έμπειρους γιατρούς. Πιο συγκεκριμένα στην κλινική μαλλιών της Bergman Kord πραγματοποιούνται τα εξής: * Δωρεάν Τριχολογικός Έλεγχος * Μεταμόσχευση Μαλλιών συνδυαστικά με χρήση αυξητικών παραγόντων * Θεραπεία PRP (Platelet Rich Plasma) * Θεραπείες Τριχόπτωσης με Φυτικά Βλαστοκύτταρα * Προσθετική Μαλλιών New Age * Τεχνολογία Hollywood για Ογκολογικούς Ασθενείς.
 
Τα συγκεκριμένα προϊόντα που μου σύστησε η Πρόεδρος της Bergmann kord Κική Κορδερά, ανταποκρίνονται ακριβώς στις ανάγκες των μαλλιών μου! Εννοείται πως τα αγόρασα, τα έχω δοκιμάσει ήδη και είμαι πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα!
 
Η λύση στο δικό μου πρόβλημα, που έχω γενικά αφυδατωμένα, αδύναμα, και θαμπά μαλλιά, που συχνά φριζάρουν, ήταν να τα εμπλουτίσω με το απόλυτα ευεργετικό συστατικό των μαλλιών, την κερατίνη(keratin), που ενισχύει την αντοχή και την δύναμη της τρίχας, καθώς συγκρατεί το νερό στη δομή της, βοηθώντας τα μαλλιά να παραμείνουν ενυδατωμένα και υγιή και χαρίζοντάς τους όγκο και ζωντάνια!
Η «KERATIN TREATMENT» είναι μια καινοτόμος μέθοδος φυσικής μετατροπής, η οποία δημιουργεί ένα προστατευτικό περίβλημα στην τρίχα, αναγεννά την ποιότητα των μαλλιών, προσφέρει βαθιά αναδόμηση στα ταλαιπωρημένα μαλλιά και συμβάλλει σημαντικά στην άμεση επανόρθωση της φθοράς τους.
 
Υπάρχουν δύο φυσικές θεραπείες, δύο επιλογές ανανέωσης, ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες του καθενός: Η θεραπεία Deep Repairing Treatment που προσφέρει δραστικά αποτελέσματα βελτίωσης της ποιότητας της τρίχας, με διάρκεια 4 – 6 βδομάδων και η θεραπεία Body Βuilder που προσφέρει άμεσα αποτελέσματα, που ενισχύουν την ανάπτυξη των μαλλιών, με διάρκεια έως 3 μήνες.
 
Οι θεραπείες Κeratin Τreatment είναι ιδανικές για: * Κατεστραμμένα μαλλιά από Χημικά Προϊόντα ή Θερμικό Εξοπλισμό * Φριζαρισμένα μαλλιά που δεν διατηρούν το σχήμα τους * Εξασθενημένα, λεπτά, αδύναμα μαλλιά * Σγουρά μαλλιά που τείνουν να βαραίνουν χάνοντας τον όγκο τους * Ματ μαλλιά που έχασαν τη ζωντάνια τους
Kατά την επίσκεψή μου στο πολυτελές εξαόροφο κτίριο της Bergmann Kord, με περιποιήθηκαν οι ειδικοί με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, κάνοντας τα ταλαιπωρημένα μαλλιά μου να φαίνονται υγιή, απαλά, φωτεινά και πιο στιλπνά.
 
 

Τα στελέχη της Bergmann Kord είναι άριστα κατηρτισμένα και διαθέτουν πλούσια εμπειρία, αγάπη για την δουλειά τους και σεβασμό στον πελάτη!
 
Τα αποτελέσματα, όπως βλέπετε, είναι ορατά και θεαματικά!
 
 
 
 
 
Τα μαλλιά μου με την θεραπεία κερατίνης που έκανα στην Bergmann kord φαίνονται πιο λαμπερά και πιο υγιή από ποτέ!
 
 
 
Η Bergmann Kord είναι επίσης γνωστή για τις αποτελεσματικές ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ, προσαρμοσμένες στις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου, που αφορούν την πρόληψη αλλά και την ριζική αντιμετώπιση την ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ και της αποδυνάμωσης, λέπτυνσης και αραίωσης των μαλλιών, ένα φαινόμενο που αφορά άντρες και γυναίκες, ακόμα και νέους για τους οποίους γίνεται ελεγχόμενη πορεία της Νεανικής Τριχόπτωσης.
 

Μεταξύ των θεραπειών της τριχόπτωσης είναι και οι εξής: Α) ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ: Είναι μια σχετικά ανώδυνη τεχνική, με την οποία επιτυγχάνεται η διαδερμική διείσδυση βιταμινών, αμινοξέων, ιχνοστοιχείων, μετάλλων και αντιοξειδωτικών παραγόντων απευθείας στα βαθύτερα στρώματα στο μεσόδερμα και απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες οι οποίοι παρουσιάζουν σταδιακή ελάττωση της πυκνότητας, κυρίως, στο πρόσθιο τμήμα του τριχωτού και τους κροτάφους. Η Τριχόπτωση αυτή ενδέχεται να εξελιχθεί μεμονωμένα ή σε συνδυασμό με την κληρονομική Ανδρογενετική Αλωπεκία. Ως αποτέλεσμα, ορατό από τις πρώτες κι όλας συνεδρίες είναι ότι επιτυγχάνεται η αύξηση του πάχους και η αναγέννηση των τριχών και κατ’ επέκταση η αποκατάσταση της πυκνότητας των μαλλιών
 
Πρόκειται για μια συμπληρωματική, ανώδυνη και ασφαλή θεραπευτική μέθοδο προηγμένης τεχνολογίας, προσαρμοσμένη στις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου, που συμβάλλει στην αισθητή ενδυνάμωση της ενέργειας, του όγκου και της πυκνότητας της τρίχας και την αντιμετώπιση της αραίωσης των μαλλιών και την ενίσχυση της τριχοφυίας και δρα σε βαθύτερο κυτταρικό επίπεδο, τροφοδοτώντας το τριχωτό με ενέργεια χαμηλής έντασης. Επιπλέον, η δραστικότητα των θεραπειών επαυξάνεται με τη συμπληρωματική και ανώδυνη εφαρμογή της ΙΟΝΤΟΦΟΡΕΣΗΣ: Πρόκειται για υδατοδιαλυτή μέθοδο που επιτρέπει τη διαδερμική χορήγηση ειδικών ουσιών στους βαθύτερους ιστούς του οργανισμού με άμεση δράση στις ρίζες των τριχών, διεγείροντας και αναγεννώντας τα Τριχοθυλάκια. με στόχο τη διακοπή της Τριχόπτωσης, την αναστολή της εξέλιξης της αραίωσης, την ενδυνάμωση και αναγέννηση των μαλλιών. και αφορά σε ένα Εξειδικευμένο Ιατρικό Πρωτόκολλο.
Συγχρόνως, ιδιαίτερα αποτελεσματική είναι και η Δ) ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ PRP: Πρόκειται για μία καινοτόμο, φυσική και απόλυτα ασφαλή μέθοδο αυτόλογης ανάπλασης, ενεργοποίησης και αναγέννησης των τριχοθυλακίων, μέσω πλάσματος εμπλουτισμένου με αιμοπετάλια, που χρησιμοποιεί συστατικά που προέρχονται από τον ίδιο τον οργανισμό και τροφοδοτεί την περιοχή της Τριχόπτωσης με ενεργοποιημένα κύτταρα, τα οποία απελευθερώνουν Πρωτεΐνες. Η θεραπεία αυτή είναι εξίσου αποτελεσματική, τόσο κατά της Τριχόπτωσης, δεδομένου ότι οι θύλακες των τριχών επαναδραστηριοποιούνται, με αποτέλεσμα να εκφύονται νέα μαλλιά ή να παρέχεται ενδυνάμωση, μεγαλύτερη διάμετρος και μήκος στα υπάρχοντα, όσο και ως ενισχυτική θεραπεία στη Μεταμοσχευση Μαλλιων.
Γενικότερα με την εφαρμογή των θεραπειών, επιτυγχάνεται η ενίσχυση και σταθεροποίηση της υπάρχουσας τριχοφυίας, η βελτίωση της ποιότητας της τρίχας, η αποτροπή της αραίωσης και τα μαλλιά αποκτούν ενέργεια, πυκνότητα, όγκο, και δύναμη. Οι αγωγές είναι απολύτως μοναδικές για κάθε άτομο.